Gábina v Ulici září jako modelka na přehlídkovém mole

Gábina v Ulici září jako modelka na přehlídkovém mole
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina v Ulici vždy platila za atraktivní ženu. Muže uměla okouzlit už coby studentka. Své o tom ví Hynek, který jejímu kouzlu tehdy neodolal a z jejich vášně pak vzniklo miminko. To už je ale dávno. Po odmlce se Gábina do Ulice vrátila a sluší jí to dvakrát tolik.

Gábina v Ulici střídá jeden outfit za druhým

Hned po tom, co se Gábina v Ulici znovu objevila, získala si přízeň většiny diváků. Ti Gábině fandí a jsou rádi, že na ně herečka nezanevřela a její příběh může pokračovat. Z hlediska módy je Gábina v Ulici na absolutní špici. Nejen proto, že jí to vždy sluší, nýbrž hlavně i kvůli tomu, že oděvní návrhářství studovala a teď je úspěšnou podnikatelkou. V Ulici se objevuje pokaždé v jiném oblečení, vždy hezky sladěná, převážně s kloboučkem na hlavě. Některé modely jsou více extravagantní, jiné méně. Pokaždé v nich však Gábina působí velmi jistě. 

Chodit hezky oblečená a upravená, to patří k její práci

Aneta Krejčíkoová, Pavel Gwužď / Nextfoto

Diváci nebudou daleko od pravdy, když budou předpokládat, že Gábina nosí kromě jiných kousků také své vlastní oblečení. Tedy modely, které sama navrhla. Její práce je tak zároveň příjemným bonusem, když má Gábina co na sebe. Zároveň to k práci módní návrhářky patří. Při jednání s lidmi musí být reprezentativní. Sama je reklamou pro svůj módní butik. V tom si lidé budou moci pořídit takové oblečení, které jim bude slušet – stejně jako Gábině.

Teď ale bude muset Gábina ze svých vysokých nároků na upravený vzhled částečně slevit. Polevit musí i v nasazeném pracovním tempu. Zjistili jí totiž rakovinu a ona se připravuje na vážný zákrok. Naštěstí už tolik netrvá na tom, aby zůstala na svou nemoc sama. K sobě si pustila nejen rodiče, nýbrž i Hermana.

Zdroj článku:
  • autorský text