Drbárna ze ZOO: Nová teta dělá Adamovi jen problémy a Ester se chová jako rozmazlený fracek

Drbárna ze ZOO: Nová teta dělá Adamovi jen problémy a Ester se chová jako rozmazlený fracek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Usměvavá teta, která Adamovi a dědovi nedávno vstoupila do života, se tváří jako starostlivá příbuzná, která chce pro otce, o kterém se donedávna domnívala, že je mrtvý, jen to nejlepší. Chtěla by ho doma, aby o něj mohla pečovat.

Jenže podivné chování nové příbuzné začíná mít trochu jiný význam, když se opakovaně snaží svého otce násilím odvést od rybníka, kde se cítí být spokojený.

Nakonec to Adamovi došlo! Děda má zdědit polovinu domu, ve kterém jeho dcera žije. Vychytralá žena byla po zahájení dědického řízení v šoku, když zjistila, že by se měla dělit o majetek po matce s člověkem, kterého nikdy neviděla a o kterém jí matka tvrdila, že je mrtvý. Napadlo ji, že nejjednodušší způsob, jak ho o dědictví připravit, je vzít si ho k sobě a za čas ho dát někam do ústavu. Také by ho ráda zbavila svéprávnosti.

Děda byl z jejího násilného chování tak vyplašený, že si ho Adam raději vzal k sobě, aby ho před jeho povedenou dcerou ochránil. Tuší však, že boj za dědovu svobodu nebude lehký.

Viky a Ester

Petr je jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Ester a Viky jsou nekompatibilní, jak vtipně uvedl. Ester už je tak podrážděná, že tlačí na Petra, aby se definitivně odstěhovali do Brna. To se ale vůbec nelíbí Sofii a Benovi, kteří mají ve škole kamarády a nechtějí přijít o Viky. Ester je ochotná si stěhování rozmyslet, pokud se jí Viky omluví za to, že ji nepravdivě obvinila z uspání Petříka. Viky se ale omlouvat nechce.

Teprve, když jí Filip vysvětlí, že je to jen na ní, jak celá věc dopadne, změní na věc názor. Kvůli dětem se Ester omluví, přestože to nebude ta nejupřímnější omluva. Ale tak báječné děti za trochu ponížení stojí. Viky se domluví s Petrem a v ZOO zorganizují pro Ester divadlo. Ta je konečně spokojená, že „vyhrála“, a je ochotná od stěhování celé rodinky ustoupit.

Kamil a Dominika
Kamil a Dominika | Zdroj: FTV Prima

Spadla klec

Kamil zase narazil na člověka, který mu nechce prodat pozemky. Ta rodina chce asi vlastnit celé město. Když Kamil nepochodil, rozhodl se, že se pomstí. Pověřil Loskota, aby majiteli pozemků poškodil auto. Jeho plány se díky štěnici u Kamila doma dozvěděl Charlie a od něj Břéťa.

Policie si došla pro Loskota ještě dříve, než stihl auto poškodit, a Kamil, který nevěděl, co se s poskokem stalo, se vydal auto poškodit sám. Ve vazbě tak skončil i on. A jak to vypadá Loskot se rozhodl na Kamila říct všechno, co by mu mohlo zmírnit jeho trest. Břéťa plný nadšení volal Charliemu, že by to tentokrát s Kamilovým vězením konečně mohlo dobře dopadnout a na čas by od něj byl pokoj.

Zdroje článku: