Chystá se reboot Pirátů z Karibiku. V čem bude nový film jiný?

Chystá se reboot Pirátů z Karibiku. V čem bude nový film jiný?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Piráti z Karibiku se zřejmě vydají podobnou cestou jako Marvelovky, kdy je každý z příběhů o jednom z hrdinů. Ti se jednou za čas setkají. Kdo bude hrát hlavní roli a objeví se Jack Sparrow?

Pirátská holka na scénu

Film z prostředí Pirátů z Karibiku dostal zelenou a momentálně se na něm intenzivně pracuje. Zatím chybí vymyslet hlavní název snímku. O scénář se postará Christina Hodson, která má na svědomí spolupráci s Margot Robbie na Harley Quinn: Birds of Prey. Ta stejná žena pracuje i na scénáři k Flashi a chystá i Batgirl. A kdo se objeví v hlavní roli nového filmu? Margot Robbie, kterou znáte z Tenkrát v Hollywoodu.

Nové filmy

Disney, který si nový film objednal, má zřejmě v plánu udělat z Pirátů z Karibiku podobný koncept jako u mMarvelovek – má za cíl vytvořit několik rebootů o různých postavách z hlavních snímků. Jak to vypadá, už na nich ale nebudou pracovat Ted Elliott a Craig Mazin.

Kdo se v nových filmech rozhodně neobjeví? Možná to pro vás bude velké zklamání, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se do nich měl jakkoliv zapojit Johnny Depp. Jack Sparrow tak zřejmě bude muset hledat úplně nového představitele. Otázkou zůstává, kdo se dokáže Deppovu hereckému výkonu postavit a roli přijmout. Prozatím nebylo nic oznámeno, ještě si budeme na další informace muset počkat.