Představitelka zákeřné Áji z Ulice Barbora Mudrová slaví dnes narozeniny

Představitelka zákeřné Áji z Ulice Barbora Mudrová slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herci se obvykle shodují, že nejlépe se jim hrají záporné postavy. Proto není divu, že pravidelným divákům seriálu Ulice dobře utkvěla v paměti potvora Ája, kterou ztvárnila herečka Barbora Mudrová. Ta ale ve skutečnosti tak příšerná není.

Ba naopak, právě teď je nadmíru šťastná, protože se v květnu stala maminkou. A to je asi ten nejlepší předčasný dárek, který si mohla dát ke svým 32. narozeninám. Půvabná zrzka bude slavit 21. září, ale na bujaré večírky nejspíš nebude mít ani čas a ani pomyšlení. Jejímu synkovi Kristiánkovi není ještě ani půl roku, takže sympatická herečka naplno přesedlala z povolání herečky na roli matky. Ale snaží se užívat si ji naplno.

Nepředvídatelná Ája

Barbora Mudrová samozřejmě hrála už ve více seriálech nebo filmech, ale teprve v nekonečném seriálu Ulice si jí diváci povšimli více. A to přitom nedostala žádnou hlavní roli. Ovšem zato si střihla pořádnou záporačku, čímž většinu sledujících dokázala doslova přimrazit k obrazovkám. Dokázala totiž zpočátku dokonale oklamat úplně každého – nenápadná kráska Ája do děje vplula tak nějak plynule jakožto tajemnice Ája. Vzápětí se ale ukázalo, že rozhodně tak nevinná není, zosnovala pokus o vraždu a o zajímavé chvíle se postarala i kvůli těhotenství s barmanem Máriem, jehož dcerku Sofinku v seriálu porodila.

Odchod za mateřstvím

Jak už to u mladých hereček bývá, často přerušují svou slibně rozjetou kariéru kvůli svým ženským potřebám a snům – tedy kvůli touze stát se matkou. V roce 2020 tomu přitom ještě nic nenasvědčovalo, protože Mudrová prošla bouřlivým rozchodem se svým tehdejším partnerem. Ale už o dva roky později se stala skutečně maminkou a nyní se zdá, že bez jakéhokoliv předstírání září štěstím a užívá si všech darů, které jí život přináší. Herecké příležitosti kvůli tomu bez výčitek odmítá a chce si hlavně užívat svého chlapečka.

Herečka z kriminálek

I když role Áji v Ulici byla velmi výrazná a herečka díky ní divákům více utkvěla v paměti, můžeme ji znát i z jiných seriálů, a to především z kriminálek. Zahrála si například v Cirkusu Bukovsky, V.I.P. vraždách, Specialistech, Poldovi nebo Einsteinovi. Ale mohli jsme ji vidět i v Modrém kódu nebo Ohnivém kuřeti.

Co stojí určitě za zmínku, to je její účinkování v Letopisech Narnie: Princ Kaspian. Film se natáčel mimo jiné i v Česku, Polsku a na Slovinsku, a tak vedlejší role mohli získat také místní herci. Do kin šel v roce 2008.

Takže k letošním narozeninám chceme herečce popřát jen to nej, hlavně hodně zdraví a psychické pohody, a budeme se samozřejmě těšit na její další role.

Zdroje článku: