Ulice: Anička s Frantou vyklízí pole aneb v nejlepším se má přestat

Ulice: Anička s Frantou vyklízí pole aneb v nejlepším se má přestat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po Bedřichovi Liškovi z Ulice odcházejí i další členové jeho rodiny, kterou nedokázal udržet pohromadě. S prací v bistru se loučí Anička Lišková a do Amsterdamu odjíždí František, aby byl alespoň užitečný pro Chrise, když už učinil tak špatnou sérii rozhodnutí. Ale znamená to jejich definitivní konec, nebo se budou v seriálu sem tam objevovat?

V Ulici nemusí být žádný konec definitivní, pokud vás nenechají zemřít

Diváci, kteří by měli o pokračování herečky Ljuby Krbové v Ulici obavy, si mohou vydechnout. Žádné podložené informace o tom, že by herečka Ljuba Krbová a herec Matyáš Valenta v Ulici končili natrvalo, se na internetu neobjevují. Třeba bude jejich příběh po prázdninách pokračovat. Třeba se Ulice přesune za Aničkou do dětského domova a přibere další možné zvraty v jejím dění. Nebo se bude Anička objevovat vedle Evy a Miloše jako jejich dlouholetá kamarádka. No jen si vzpomeňte, jak dlouho se v Ulici objevovala Jitka Farská, a to už pro ni žádnou zápletku producenti Ulice neměli. A třeba to bude u Franty po prázdninách úplně jinak.

Třeba Skyler zjistí, že je s Frantou podruhé těhotná? To už by nejspíš bylo na mašli. Otázkou je, jestli by si ji dříve hodila Skyler, Franta, nebo Skyleřiny rodiče. Zkrátka a dobře v Ulici nemají její postavy dveře trvale zavřené, pokud nezemřou.

Pak je to nezvratné, protože do žádné duchařiny a vstávání z mrtvých se producenti nejspíš pouštět nebudou. No jen si vzpomeňte na Jirku Hložánka. Ten se do Ulice vrátil po třech letech. Nebo například Eddie z Ulice. Pokud vám utekly poslední upoutávky na Ulici po prázdninách, můžeme prozradit, že se v ní právě herec Jiří Panzer objeví. Rovnou prý skončí v objetí Magdy. Ale o tom snad někdy jindy.

Rodina Lišků je v Ulici od samotného začátku. Jak to nakonec dopadne s jejich linkou?
Rodina Lišků je v Ulici od prvních začátků. Jak to nakonec dopadne s jejich linkou? | Zdroj: TV Nova

Konec Lišků v Ulici?

Každopádně je loučení Aničky s bistrem velmi dojemné, protože právě Anička je v Ulici od jejího počátku. Pamatujete na její začátky s Béďou? Vždycky nebyla tak prozíravá a rozumná. Naopak coby zhrzená a odmítnutá žena chtěla Bedřicha, kterého čerstvě propustili z vězení, udat za znásilnění. To už je ale tak dávno. Později se na Liškovy nabalovaly další postavy. Adoptovali si Frantu a Emu. Objevila se biologická matka Emy, Eva. K ní pak přibyl Miloš.

Zapomínat nemůžeme ani na Zuzanu Hrubou, matku Franty, a pak i na celou partu okolo Bedřicha a jeho dílny. Ti všichni už z Ulice dříve nebo později vykročili vstříc novým projektům. Jestli to bude i případ Aničky a Franty, na to si budeme muset počkat. Je ale stejně hezké, že se producentům daří navazovat na děje tak, jak to chodí v reálném životě. Například se v Ulici sem tam objeví i Ema, a to i přesto, že její představitelka Anna Marie Valentová herectví definitivně pověsila na hřebík. Ulice je zkrátka jedna velká rodina, a tak nezbývá než se těšit, co dalšího si pro diváky přichystá.

Zdroj článku:
  • Autorský text