Zákony vlka: Ve 4. epizodě půjde Kamile Žáčkové o život. Srazí ji auto

Zákony vlka: Ve 4. epizodě půjde Kamile Žáčkové o život. Srazí ji auto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V sobotu 8. dubna 2023 ve 20:15 nás na Primě čeká již čtvrtá epizoda detektivního seriálu Zákony vlka. Policisté ze Záhoří v ní budou vyšetřovat krádeže osobních aut. Při jedné z nich dojde k vážnému poranění mladé policistky Žáčkové. Zachránit ji může pouze včasný převoz do nemocnice.

Žárlivec Pokorný zuří a vytasí se s fotkou

Hned na začátku čtvrté epizody, nazvané Ukradená láska, předvede Jiří Pokorný (Jan Vondráček) hysterickou scénu, protože mu dceru vodí domů policajt. Sáru (Linda Rybová) pobouří, že ji nechává sledovat. Navíc se mu v předchozím díle kvůli dceři snažila dovolat a on jí nebral telefon, poněvadž byl na schůzi, takže se pak nemůže divit.

Je zřejmé, že se Pokorný primárně zlobí z úplně jiného důvodu. Vytáhne na manželku starou fotografii, kterou jeho zaměstnanec ukradl z Robertova (Stanislav Majer) šuplíku v penzionu Horal, a samozřejmě žádá vysvětlení. Jak se před ním Sára obhájí? Přizná, že před lety s Robertem, který se nyní vydává za nadporučíka Šimona Wilka, něco měla?

Auto nabourané u hraniční závory a stopy krve

Ráno náhodný pejskař objeví při procházce v lese opuštěný automobil. Na blízkém kameni se leskne krev. Přivolaná policie objeví další stopy krve na palubní desce. Zpočátku se přikloní k teorii, že auto někdo ukradl. Nechali ho stát u poměrně frekventované silnice, která slouží jako zkratka pro převoz dřeva na pilu přes Polsko.

Později se ukáže, že auto patří slavnému fotbalistovi Kubínskému, který každý den plní stránky bulvárních plátků. Ten má klíče u sebe a nejdřív vůbec nechce věřit, že by se bez nich někomu podařilo jeho vůz nastartovat a ukrást. Ale jak se zdá, všechno je možné. Dokonce i varianta, že si auto ukradl sám kvůli pojistce.

Tým policistů ze Záhoří
Tým policistů ze Záhoří. | Zdroj: FTV Prima

Policistka Žáčková v ohrožení života

Zatímco policistka Kamila Žáčková (Tereza Švejdová) zkouší vytáhnout informace ze současné přítelkyně Kubínského, její nadřízený Zdeněk Bureš (Jan Novotný) míří k lesní správě, aby zjistil, jak to chodí s klíči od hraniční závory. Zdá se totiž, že někdo chtěl převézt kradené auto právě přes ni.

Ve voze byly kromě krve nalezeny také něčí brýle a domnělé vlasy, z nichž se vyklubaly umělé náplety. Další cesta policistky Žáčkové tak vede do kadeřnictví, kde získá kontakty na klientky, které si je nechaly udělat. Sama pak odejde s novým účesem a následně si domluví rande s fotbalistou Kubínským, jenž v ní vzbudil nemalý zájem.

V okolí se potom začnou ztrácet další auta a vypadá to, že zloději nejednají náhodně, ale jdou vždycky na jistotu. Vozy zmizí beze stopy, avšak při jedné z krádeží se zraní policistka Žáčková. Ve snaze zabránit útěku podezřelého se postaví do cesty autu, které ji srazí. Nachomýtne se k tomu i Sára a zavolá na pomoc doktorku Hanu Brožkovou (Kristýna Frejová). Podaří se Kamilu zachránit?

Zdroj článku:
  • Autorský text