Dnes v Ulici: Vanda opět vtahuje Blanku do případu Hany

Dnes v Ulici: Vanda opět vtahuje Blanku do případu Hany
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda dělá jen to, co se jí líbí a na co má chuť. Vůbec nebere ohledy na Evžena, který už několikrát dal důrazně najevo, že takhle ne. Co naplat, Vanda do Hany dál strká nos. Protože si myslí, že to s tabletkami přehání, potřebuje k tomu i Blanku.

Luděk si jen myslí, že Vandino utrácení zkrotil

Luděk má plnou hlavu svého povýšení a případného Vandina těhotenství, že přestává být ostražitý v tom, co Vanda dělá. Vůbec ho nenapadne, že peníze na své útraty může Vanda dostávat i od Hany. Jakpak by ne, když už minule jí za stěhování přinesla hotovost. Na co je Luďkovi transparentnost Vandina účtu, když Vanda vesele inkasuje hotovost? Ty lodičky, které jí Luděk zakázal, si přece jen koupila. Spoléhá se na tu výhodu, že Luděk nepozná, o jaké konkrétní boty se jedná. Pro jistotu boty neukáže ani Blance, ke které přichází pro radu.

Vanda fotí Haniny léky

Co se Vandě musí nechat, tak její intuice ohledně toho, že Hana to s léky příliš přehání. Její zkušenosti pečovatelky v Rakousku se jí ještě budou hodit. Situaci s léky řeší s Luďkem, ale protože ten má plno práce, lépe to probere s Blankou. Ta by se do takových věcí neměla vůbec pouštět. Měla by brát ohled na Evžena, ale diváci znají Blanku až moc dobře. Neudělá to a Vandě doporučí, aby zjistila, o jaké léky se jedná. Protože Vanda nechce vyzvídat přímo u Hany, použije záminku a léky v košíčku vyfotí.

Evžen svůj názor na Hanu nezměnil

Mohlo by se zdát, že díky aktivitám u anonymních alkoholiků získá Evžen opravdu velký nadhled. Ten on má, o tom žádná. Svůj názor na Hanu však nezměnil. Ačkoliv v článku přiznal, že za rozpad jejich manželství může jeho pití, dál s Hanou nehodlá nic mít. Její problémy ho nebudou zajímat, ať jsou jakékoliv. Je hloupé, že na něj Blanka znovu zkusila soucit. Ona by se od Hany měla také odstřihnout, jestli si chce uchovat svůj pořád ještě krásný vztah s Evženem.

Evžen Blanku brzdí ohledně Kristýny

Jednoznačnou zahleděnost jen do problémů druhých Blanka jasně ukázala i ve svém přístupu ke Kristýně. Ta je dospělá a Blanka se k ní znovu chová jako k pětileté. Nebo je to jen způsob, jak si rodič vynahrazuje lásku k dítěti, kterou mu kvůli doktorskému studiu dát nestihla? Ať je to cokoliv, měla by s tím přestat. Myslí si to i Evžen, který do Blanky vidí. Doporučuje jí, aby věcem nechala volný průběh a nepošlapala si vztah s Kristýnou tak, jako předtím s Adamem a jeho Jarkou. Už vůbec by pak před Kristýnou neměla vytahovat Denise a tvrdit, že byl pro ni snad lepší partií než teď Borek. Tak to už je fakt síla. Kristýna by se měla co možná nejrychleji osamostatnit a tyhle řečičky si ušetřit.

Zdroj článku:
  • Autorský text