Survivor Česko & Slovensko 2023: Došlo už i na čmuchání v cizím batohu, zda se tam neskrývá skrytá imunita

Survivor Česko & Slovensko 2023: Došlo už i na čmuchání v cizím batohu, zda se tam neskrývá skrytá imunita
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Johanka vytrvale u Rebelů upozorňuje na manipulaci Jirky. (Pozor, článek obsahuje spoiler ke 4. epizodě) Dokonce i Lída se svěřuje, že ji v noci Jirka objímal a tvrdil, že ji nechce vyřadit a nejraději by rozbil dvojici, kterou utvořila Hana a Johana.

Johana konečně pochopila, že komunikace je stejně důležitá, jako dobrá fyzička. Od Kristiana se dozvěděla, že všichni muži mají alianci a že přibrali i Martina, který se však tváří, že je na straně něžného pohlaví. Jenže zároveň Martin předcházející den Johanu upozornil na to, že by neměla Kristianovi věřit ani slovo. Johana šla tedy opět za Martinem a ten se přiznal, že změnil stranu, protože to je pro něj pohodlnější. Martin se ovšem jeví jako hráč, který hraje hlavně na své straně, takže bude soutěží proplouvat jenom tak, aby z něj maminka měla radost, jak mu to jde.

Pro holky to byl impuls, aby začaly vymýšlet strategii, jak se zbavit Jirky, který celé dny jen chodí a velice úspěšně ovlivňuje myšlení všech ostatních mužů. Aby uspěly, budou muset některé muže přesvědčit, že budou první, kdo ze silné mužské aliance bude na odstřel.

I u Hrdinů už se hraje

I u Hrdinů se trochu taktizuje, ale asi polovina lidí z kmene nemá ani tušení, že se už sociální hra rozjela a stále jsou zaseknutí jen na tom, že kmen potřebuje svalovce. Potřebovali by Nikol a Chili. Ty by je vyškolily. Švanci s Kateřinou došli k názoru, že Kája nejspíš udělala nějakou alianci, o které oni neví. Kateřina tak preventivně prozkoumala Kájin batoh, jestli náhodou nemá skrytou imunitu. Nic nenašla.

Soňa už poznala, že zranění kolene jí nakreslilo na záda terč. Navíc se nějak nepochopila s Kájou a vznikl z toho prapodivný spor, o kterém málokdo tušil, o co vlastně jde. Kája si měla u Soni stěžovat na Báru. Ta si myslela, že by to mohl být začátek hezkého přátelství, jenže Kája hned druhý den běžela podlézat Báře. Soňa to zmínila nahlas před kmenem, ale tím si moc nepomohla. Nakonec z toho vyšla špatně Soňa, která je v kategorii stará a s nemocným kolenem, takže podle chlapů nepotřebná.

Pítr si upevňuje pozici u Hrdinů, zdroj: TV Nova

Souboj o imunitu

Velkou část soutěže zabralo hrabání v písku a hledání klíčů. Rebelové hrabali důkladněji a šlo jim to lépe i s házením kroužku na terč. Hrdinové mají možná plné žaludky, rybolov už přináší první úlovky, ale jdou na kmenovou radu.

Individuální imunita

Zase šlo o balanc a udržení sloupce kostek. Nejlépe si vedl Pítr, který se uvolnil, když postupně odpadli hráči, o kterých si nebyl jistý, jak to spolu mají. Za vítězství byl rád, ale jmenovat někoho do vyřazovacího duelu není sranda.

Loučení plné slz

Šest hlasů na kmenové radě poslalo do vyřazovacího klání Soňu. Prostě měla nemocné koleno a ani to, že už hrabala v písku a našla nějaké klíče v poslední soutěži, část kmene neobměkčilo.

Pítr na to šel rafinovaně a do duelu poslal se Soňou Karolínu, která měla na kmenové radě tři hlasy. Usoudil, že bude dobré, když se holky, které se v táboře před ostatními hádaly, o setrvání na ostrově utkají.

Napřed to vypadalo, že Soňa má náskok, ale na druhé skládačce se zasekla, a tak se k Hrdinům vrátila Karolína, která si stěžovala na šikanování od Báry, a nakonec se rozhodla, že se jí vyplatí Báru uznávat.   

Soňa odcházela plná emocí, už se jí stýskalo po dceři, a tak možná nebude odchodu ze soutěže tak moc litovat. Kdopak se asi Káji zastane, až se po ní zase Bára bude vozit.
Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek