Diskuze

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty
Emil nebyl úplně chlapík, který si vysnil, že bude běhat s pistolí a honit zločince. Raději měl práci v pohodlné kanceláři u svého stolu, kde se osvědčil jako dobrý analytik. Souhrou událostí se však ocitl nasazený do terénu a jeho první parťačka Radka (Marta Dancingerová) se musela obrnit trpělivostí.
Zpět na celý článek

Emil nebyl úplně chlapík, který si vysnil, že bude běhat s pistolí a honit zločince. Raději měl práci v pohodlné kanceláři u svého stolu, kde se osvědčil jako dobrý analytik. Souhrou událostí se však ocitl nasazený do terénu a jeho první parťačka Radka (Marta Dancingerová) se musela obrnit trpělivostí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

5 seriálů na které se můžeme těšit v roce 2021, bude to nářez
07.01.2021

5 seriálů na které se můžeme těšit v roce 2021, bude to nářez

Doba koronavirová se projevila kinematografii neskutečným způsobem. Nezoufejte, že nebudete moct ještě chvíli do kina, streamovací platformy a...

Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?
20.02.2021

Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?

Linda Rybová, krásná herečka, která ztvárňuje roli Blanky. Zubařka, která se před určitou dobou do Ulice přistěhovala se svými dvěma dětmi....

Šéfka Dr. House se dodnes drží své „profese“ a perlí jako doktorka. 16 let po natáčení byste herečku ale sotva poznali
31.01.2021

Šéfka Dr. House se dodnes drží své „profese“ a perlí jako doktorka. 16 let po natáčení byste herečku ale sotva poznali

Dr. House byl od roku 2004 do roku 2011 asi nejúspěšnější seriál na světě. Vedle Gregory House si určitě vzpomeneme i na jeho šéfku a pro jednu...

Režiséři, které inspiroval Diego Maradona
29.11.2020

Režiséři, které inspiroval Diego Maradona

Sportovní svět zaskočila smutná zpráva o smrti argentinského fotbalisty, který svým talentem ohromoval svět a svým životem ho stejně úspěšně...

Kurt Russell, od filmů po soukromý život: vše zajímavé o hollywoodské hvězdě
06.04.2021

Kurt Russell, od filmů po soukromý život: vše zajímavé o hollywoodské hvězdě

Americký herec ve své dlouhé kariéře vytvořil mnoho slavných a kultovních rolí. Stal se skutečnou hollywoodskou hvězdou a také přítelem a jedním z...

Nejlepší seriály z vlastní produkce nám Netflix představí už během ledna. Nenechte si je ujít
09.01.2021

Nejlepší seriály z vlastní produkce nám Netflix představí už během ledna. Nenechte si je ujít

Se začátkem nového roku Netflix změnil pořádnou část svého obsahu. Některé oblíbené tituly sice zmizely, ale objevily se zase nové. A řada z nich...

Nejdrsnější věznice světa (Filipíny). Jak se "tajný vězeň" popasoval s nelidskými podmínkami v cele se 160 odsouzenými
01.05.2021

Nejdrsnější věznice světa (Filipíny). Jak se "tajný vězeň" popasoval s nelidskými podmínkami v cele se 160 odsouzenými

Filipíny jsou ostrovním státem v jihovýchodní Asii. Rozkládají se na 7641 ostrovech v Tichém oceánu. Je to 12. nejlidnatější země na světě....

Současné filmy, které vsadily na černobílou
24.11.2020

Současné filmy, které vsadily na černobílou

Málokoho by ještě před pár dekádami, kdy postupně docházelo k rozvoji barevného filmu, že někteří tvůrci budou od tohoto výdobytku upouštět. Možná...

Top zajímavosti, které se pojí s filmem "Repo: Genetická opera!" od režiséra hororové série "Saw"
07.02.2021

Top zajímavosti, které se pojí s filmem "Repo: Genetická opera!" od režiséra hororové série "Saw"

Repo! The Genetic Opera je americký sci-fi muzikálový horor. V hlavních rolích se představili Alexa Vega, Paul Sorvino nebo Paris Hilton. Dostala...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Diskutujte

Nejnovější diskutované