Míša Pecháčková má narozeniny! Jako Sid ze ZOO jí ale do slavení moc není

Míša Pecháčková má narozeniny! Jako Sid ze ZOO jí ale do slavení moc není
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je sice pátek třináctého, ale pro Míšu Pecháčkovou to znamená důvod k radosti. Na tento den totiž spadají její narozeniny. Hvězda ZOO vstoupila do seriálu jako naivní snílek, co se odmítl řídit přáním bohaté rodiny a našel si vlastní cestu – do náruče Adama, který teď bloudí po Amazonii.

Hvězdě českých seriálů je ode dneška devatenáct

Sympatická Michaela Pecháčková dnes oslaví krásné devatenácté narozeniny. Studentka Pražské konzervatoře se už od dětství věnuje herectví, zpěvu a tanci, kteréžto dovednosti dává na odiv mj. v muzikálu Okno mé lásky Divadla Broadway. Filmů zatím mladičká herečka na kontě mnoho nemá, objevila se např. v pohádce Tři bratři (2014) nebo ve vánoční komedii Přání k mání (2017). Zato však její hvězda rapidně stoupá, pokud jde o seriály. Zahrála si v Přešlapech (2009), Přístavu (2017), Modrém kódu (2018) i Specialistech (2022). Zatím nejvýraznějších rolí se jí dostalo v Ordinaci v růžové zahradě 2 (2020) a zejména v seriálu ZOO, jenž běží každé úterý a čtvrtek večer na TV Prima.

Adamův odlet dívkou pěkně zamával

Veselá a úspěšná Míša má v reálném životě jistě řadu důvodů k oslavám, jako hlavní hrdinka ZOO se však aktuálně trápí kvůli odletu svého přítele Adama (Šimon Bilina). Do poslední chvíle přitom nebylo jasné, zda Haďák skutečně do Amazonie odletí, jak už měl dlouhé týdny v plánu. Kdykoli se zdálo, že by to konečně mohlo vyjít, vynořil se nějaký další problém, jenž mu cestu znemožnil. Když už se na radu moudrého Raula rozhodl celou tou věcí přestat trápit, objevila se nová šance!

Dívčina máma Alice (Sabina Laurinová) a babička Sidonie (Jana Švandová) využily rodinných kontaktů a povedlo se jim zařídit pro Adama soukromou letenku. Mladé Sid tak nezbylo nic jiného, než zadržet slzy a popřát své lásce mnoho štěstí na dlouhé a náročné cestě. Dobře ví, že výprava do Amazonie je pro Adama nesmírně důležitá. Po dobu jeho nepřítomnosti se bude muset zabavit péčí o zvířata v pavilonu plazů. Kdyby jí snad přece bylo do pláče, jistě ji rozveselí nový kolega Filip Janda v podání Tomáše Kluse.

Loučení s Adamem bylo pro Sid náročné. Zdroj: FTV Prima

Natáčení ZOO si Michaela užívá, i když ji někdy dojímá k slzám

Samotné natáčení Adamova odletu bylo pro Šimona i Michaelu poměrně emotivní. Herečka se při něm upřímně dojala, zažila však i chvíle plné legrace. Možnost nasednout do letadla si odepřít nemohla: „To víte, že jsem si let nenechala ujít a hned jsem nasedla. Bylo to skvělý!“

A třebaže Šimon Bilina kvůli Haďákově výpravě ze seriálu na nějaký čas zmizel, rozhodně to neznamená, že by přerušil kontakt s Míšou. „Psali jsme si, viděli jsme se, a to nejen na autogramiádách pro fanoušky seriálu ZOO.“

I pár slziček ukáplo. Zdroj: FTV Prima

Jak ale bude příběh Sid a Adama pokračovat, to herečka pochopitelně prozradit nesmí. V nejnovějších dílech laskavá dívka pomáhá všem přátelům kolem sebe – nejen Filipovi, který nemá kde přespat, ale také Elišce, jejíž partner Robert Kajnar se v nemocnici konečně probouzí.

Doufejme, že Míšu bude provázet štěstí ve skutečném životě i v seriálu. Přejeme jí hodně zdraví k narozeninám a ať se jí splní vše, po čem touží.

Zdroje článku:
  • ČSFD.cz,
  • tisková zpráva TV Prima,
  • autorský text