Diskuze
Nesmiřitelní (1992): Film zobrazuje nemilosrdný americký Západ a spoustu násilí
Nesmiřitelní (1992): Film zobrazuje nemilosrdný americký Západ a spoustu násilí
Možná jste zmeškali
Neslavné vztahy majora Hermana. Proč skončil jeho vztah s Digi?
Vypadá to, že až teď major Jirka Herman našel někoho, s kým mu stojí za to být. Kvůli Gábině Pumrové nemá problém se utrhnout z práce, ale s Digi...
Byl jednou jeden dům: Oblíbený seriál od režiséra Chalupářů se vrací
Jedna ze seriálových stálic se vrací na televizní obrazovky. Seriál provází řada zajímavostí – o některých událostech s ním spojených se dokonce...
Zkrachuje salon, když Gábina přestane stíhat?
Gábina prožívá nejhorší období ve svém životě. Nejenže jí zjistili rakovinu, nýbrž se teď kvůli léčbě potýká s úzkostmi a úplně šílenými stavy...
Velké drama hned v prvním dílu seriálu Moje máma veterinářka
Jaká zkouška čeká veterinářku Susanne Mertens? Dokáže se podívat svému strachu do očí a vyrovnat se s životním traumatem?
Ulice: Po Blance je teď na řadě Evžen. Má se čeho bát, jeden záznam na policii již existuje
Blanka a Bára hájí svou čest. Zatímco Bára aktivně odmítá posluhovat Skyler, Blanka se brání proti Luďkovým intrikám a naschválům. I Lumír se ve...
Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz – svobodný otec samoživitel
Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...
Seriálová herečka a spisovatelka Jana Bernášková zavzpomínala na seriál, ve kterém našla životní lásku
Jana Bernášková (41) patří k velké skupině herců, kteří doslova s láskou vzpomínají na dlouhé a velice příjemné natáčení seriálu Vyprávěj, kde si...
ZOO: Dokáže Sid zjistit, co se stalo Adamovi?
Jaká tajemství skrývá sympatický Adam Hruška? Jak dlouho vydrží odolávat Sid Aničce Novotné a prozradí ji nakonec něco víc o svém životě?
Bude se Irena Landová vdávat?
Irena Landová prošla v Ulici řadou proměn. Na začátku byla ambiciózní učitelkou, která usilovala o ředitelské křeslo. Později se proměnila v...
Michaela Petřeková ze ZOO slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Míša Petřeková patří mezi herci a herečkami ze seriálu ZOO spíše k mladšímu osazenstvu. Co o Michaele Petřekové víme z prostředí ZOO i mimo něj?