Diskuze

Nesmiřitelní (1992): Film zobrazuje nemilosrdný americký Západ a spoustu násilí

Každý se s minulostí vyrovnává po svém, stejně tak i lupič Munny, který se v posledních letech stal vzorem pro mnohé muže od rodiny – až do doby, kdy dojde k vraždě prostitutky. To vyvolá u ostatních prostitutek strach, a tak se rozhodnou vypsat odměnu pro dopadení vrahů.
Zpět na celý článek

Každý se s minulostí vyrovnává po svém, stejně tak i lupič Munny, který se v posledních letech stal vzorem pro mnohé muže od rodiny – až do doby, kdy dojde k vraždě prostitutky. To vyvolá u ostatních prostitutek strach, a tak se rozhodnou vypsat odměnu pro dopadení vrahů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Neslavné vztahy majora Hermana. Proč skončil jeho vztah s Digi?
09.08.2022

Neslavné vztahy majora Hermana. Proč skončil jeho vztah s Digi?

Vypadá to, že až teď major Jirka Herman našel někoho, s kým mu stojí za to být. Kvůli Gábině Pumrové nemá problém se utrhnout z práce, ale s Digi...

Byl jednou jeden dům: Oblíbený seriál od režiséra Chalupářů se vrací
02.09.2022

Byl jednou jeden dům: Oblíbený seriál od režiséra Chalupářů se vrací

Jedna ze seriálových stálic se vrací na televizní obrazovky. Seriál provází řada zajímavostí –⁠ o některých událostech s ním spojených se dokonce...

Zkrachuje salon, když Gábina přestane stíhat?
08.06.2022

Zkrachuje salon, když Gábina přestane stíhat?

Gábina prožívá nejhorší období ve svém životě. Nejenže jí zjistili rakovinu, nýbrž se teď kvůli léčbě potýká s úzkostmi a úplně šílenými stavy...

Velké drama hned v prvním dílu seriálu Moje máma veterinářka
19.05.2022

Velké drama hned v prvním dílu seriálu Moje máma veterinářka

Jaká zkouška čeká veterinářku Susanne Mertens? Dokáže se podívat svému strachu do očí a vyrovnat se s životním traumatem? 

Ulice: Po Blance je teď na řadě Evžen. Má se čeho bát, jeden záznam na policii již existuje
17.05.2022

Ulice: Po Blance je teď na řadě Evžen. Má se čeho bát, jeden záznam na policii již existuje

Blanka a Bára hájí svou čest. Zatímco Bára aktivně odmítá posluhovat Skyler, Blanka se brání proti Luďkovým intrikám a naschválům. I Lumír se ve...

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
28.05.2022

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...

Seriálová herečka a spisovatelka Jana Bernášková zavzpomínala na seriál, ve kterém našla životní lásku
13.06.2022

Seriálová herečka a spisovatelka Jana Bernášková zavzpomínala na seriál, ve kterém našla životní lásku

Jana Bernášková (41) patří k velké skupině herců, kteří doslova s láskou vzpomínají na dlouhé a velice příjemné natáčení seriálu Vyprávěj, kde si...

ZOO: Dokáže Sid zjistit, co se stalo Adamovi?
13.06.2022

ZOO: Dokáže Sid zjistit, co se stalo Adamovi?

Jaká tajemství skrývá sympatický Adam Hruška? Jak dlouho vydrží odolávat Sid Aničce Novotné a prozradí ji nakonec něco víc o svém životě? 

Bude se Irena Landová vdávat?
22.06.2022

Bude se Irena Landová vdávat?

Irena Landová prošla v Ulici řadou proměn. Na začátku byla ambiciózní učitelkou, která usilovala o ředitelské křeslo. Později se proměnila v...

Michaela Petřeková ze ZOO slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
07.10.2022

Michaela Petřeková ze ZOO slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Míša Petřeková patří mezi herci a herečkami ze seriálu ZOO spíše k mladšímu osazenstvu. Co o Michaele Petřekové víme z prostředí ZOO i mimo něj?