Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinský Tomáš si vybral do duelu nejslabší hráčku

Survivor Česko & Slovensko 2023: Hrdinský Tomáš si vybral do duelu nejslabší hráčku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tomáš chce navodit dojem, že si to v duelu rozdá s každým a nevadí mu silní hráči a když došlo na věc, tak si pro jistotu vyfňukal jako soupeře Báru, která se v soutěži udržela zázrakem až do finálové osmičky. Všichni nadávají na Karolínu, jak jen pletichaří, všichni ji chtějí vyhodit a pořád nic.

63. den Martin opět zveřejňuje své konspirační teorie, aniž by si něco ověřil a pěkně to schytá od Johany, která má hlad a je pěkně nevrlá. Kokos prý snědli kluci a sotva stihla zachránit dva kousky. Výměna názorů vyústila tím, že mu řekla, že už mu nebude zachraňovat zadek. To je v poslední době neustále někým opakováno, takže to vypadá, že si všichni zachraňují zadky vzájemně.

Souboj o individuální imunitu a odměnu

Ve hře je kromě náhrdelníku také velká večeře pro dva v oblacích s nádherným výhledem do kraje z plošiny.

Souboj byl trochu komplikovaný a opět na několik kol. V první části se kromě Tomáše s míčky a jejich nasměrováním tyčkou na tu správnou cestu, aby padly do kbelíku, všichni docela potrápili. Nakonec do dalšího kola nepostoupily Karolína a Barbora.

Šestice balancovala a stejnou tyčí sundávala kroužky. To už se nedařilo Johaně a kvůli podvodu vypadl Tomáš.

Nakonec byla tyč ještě delší a bylo nutné prolézt žebříkem a na tyči přepravit míček. Andrea vypadala, jako by měla natrénováno z cirkusu. Druhou příčku si utrhl Adam. Ten už sice nedostal imunitu, ale čekala ho hostina. Andrea si zvolila jako doprovod Pepu, aby mu oplatila pozvání a Adam vzal Báru, která ještě na žádné odměně nebyla. Karolína byla opět uražená, že ji nikdo na hostinu nevzal.

V oblacích během jídla došlo i na kmenovou radu. Andrea se zmínila, že má spadeno na Martina. Adam zmínil Káju, která už všechny otravuje tím, jak jeden den chce skončit a druhý den si to zase rozmyslí. Padlo i jméno Tomáše, který tentokrát nemá imunitu, tak by se to mělo využít.

Pozdě večer Bára všechno, co pochytala na večeři, sděluje Johaně. Ta měla zase debatu s Karolínou, která se snaží pouštět do světa tolik protichůdných informací, že slušně „kalí vodu“. Ostatní jí to zazlívají, ale evidentně to jako strategie pro přežití zatím funguje. Karolína nahlodala i Tomášovu sebedůvěru, když mu řekla, že je naivní, když spoléhá ještě na loajalitu. Všechny také upozorňuje na skutečnost, že Andrea a Pepa jsou nebezpečně silnou dvojící a mělo by se s tím něco dělat, dokud to jde. V tom má pravdu.

64. den se Martin svěřil Adamovi, že má skrytou imunitu a odkryl mu své plány na hlasování. Adamovi věří, že když něco slíbí, tak to dodrží. Martin dobře vytušil, že tentokrát by už nemusel na kmenovce zůstat bez povšimnutí a rozhodl se imunitu využít.

Kája už začíná znervózňovat i Johanu, protože ta si zvykla na určitou pozici a Karolíně nevěří a vůbec neví, co vlastně zamýšlí. A to i přesto, že to Karolína každému říká. Jen trochu jinak. Nově má verzi, že se začala kamarádit s Tomášem.

Johana se zřejmě nudí. Našla výhodu, která jí dává možnost sebrat někomu hlas a hlasovat za něj, ale ještě ji použít nechce. Do pytlíku, ve kterém našla tuto výhodu, dala vlastnoručně vyrobenou imunitu a tento podvrh schovala do palmy. Doufá, že se na to někdo nachytá.

Na kmenové radě byl vyhlasovaný Tomáš. Martin si schoval na kmenové radě odznak skryté imunity na hodně divném místě. Chudák moderátor, když odznak bral do ruky. Předtím se bývalí Hrdinové bavili, koho by chtěli do duelu a Tomáš si řekl o Báru, tak mu ji Andrea naservírovala. Skládal se hlavolam, ale naslepo. Tomáš se opět do hry vrátil, což nebylo překvapením. Johana tak přišla o věrnou společnici, která byla poměrně snadno ovladatelná. Pokud bude chtít něco prosadit, bude muset spoléhat na Karolínu, a to je slušný hazard.

Zdroj článku:
  • autorský text