Zlatá labuť: Toni stačilo pár dní, aby pochopila, že prohrála. A pomstila se dost drsným způsobem

Zlatá labuť: Toni stačilo pár dní, aby pochopila, že prohrála. A pomstila se dost drsným způsobem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena si u snídaně postěžovala, že se jí Jakub vyhýbá. Domnívá se, že ho svou žádostí o ruku trochu zaskočila. Teprve později se dozví, že Jakub svatbu podmínil tím, že se Alena s Irenou nesmí už vidět. Nikdy, ani v práci, ani v soukromí.

Irena se jeho ultimátní rozhodnutí snažila zmírnit penězi, ale o ty Jakub nestál. Chce s Alenou žít normální život a cítí, že s Irenou na dosah by to nešlo. Potom se Jakuba snaží přesvědčit i Bára s Petrem. Bára mu řekla, že mu rozumí, že sama to s láskou také nemá lehké, ale měl by myslet jen na Alenu a to, že je jediný člověk, který ji může v dané chvíli vyrvat ze spárů Grubera. Jakub nakonec souhlasil.

Irena a Alena
Irena a Alena | Zdroj: TV Nova

Gruber si pospíšil a Alena dostala vzkaz, že si ji vyzvedne v obchodě. Pokud se tedy měla vdát, byl nejvyšší čas. Nebylo vůbec jednoduché sehnat svolného úředníka, který by obřad provedl. Všichni se báli udělat něco neobvyklého, aby na sebe zbytečně neupozornili. Nakonec se to Ireně povedlo a uprostřed zmatku, kdy Gruber povolal do obchodu vojáky, aby Alenu hledali, se obřad uskutečnil.

Gruber mezitím stihl ještě informovat Irenu, že přišel čas, kdy elektrárny a obchod přechází bez kompenzace pod říšské vedení a že ji možná ustanoví správcem. S úsměvem jí oznámil, že rodina přijde i o vilu. A to ještě nevěděl, že se mu Alena vdala.

Petr a Bára kolem sebe krouží a Petr už zase vidí ženu svého života v Báře. Toni, která dobře vycítila, že je v ohrožení, byla ve střehu, a tak jí dlouho netrvalo, aby pochopila, že prohrála. Opět se vrátila ke svým původním pocitům, kdy se rozhodla kvůli své rodině Kučerovy zlikvidovat. Teď to začala dělat pro sebe a velice rychle našla způsob, jak to udělat.

Večer se celá rodina měla sejít v kavárně obchodu na večeři a právě tam vítězoslavně vkráčela Toni s Gruberem a ten rodině oznámil, že zabavený majetek bude spravovat právě Toni. Stejně jako Toni kvůli Báře, i Gruber se pořádně naštval, když zjistil, že se Alena vdala a Jakub uzná dítě za své.

Stalo se něco, o čem Petr i Irena v minulosti mluvili. Jejich rodina sice nedemonstruje navenek nějaké vroucí vzájemné city, ale když jde do tuhého, všichni hodí neshody za hlavu a problémy řeší spolu.

Petr, Irena a Rudolf na chvíli odložili sourozenecké neshody a dohodli se, že přišel čas, aby o rodinu zabojovali. Jejich nepřítel je sice silný a mocný, ale podceňuje je, a to by mohlo hrát v jejich prospěch. Starý Kučera ještě nikdy neviděl své děti tak semknuté. Až se toho zalekl. Došlo taťkovi, co děti chystají?

Zdroje článku: