Víkendové lenošení s Netflixem (27.–28. 11.) v rytmu novinek

Víkendové lenošení s Netflixem (27.–28. 11.) v rytmu novinek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máme před sebou volné dny, a tak stejně jako slepice, které mají kvůli ptačí chřipce zákaz vycházení, je lepší zůstat doma a udělat si filmový víkend, odpočinout si a načerpat sílu pro příští týden.

Už v pátek se objeví nová, sladce provoněná série z řad reality show, která na obrazovky přivede osm špičkových profesionálů z oboru cukrářství.

Vysoká čokoládová  1. série

Zajímavý pořad tak může inspirovat i šikovné kuchařky a kuchaře při tvorbě vánočního cukroví, jehož čas už přichází.

Učitelem bude proslulý „čokoládový mág“ Amaury Guichon, který je známý pro umění vytvářet úžasné čokoládové dobroty. Guichon je absolventem proslulé hotelové školy Savoie – Léman založené v roce 1912, která patří k nejprestižnějším cukrářským školám ve Francii. Má dvě školící a jednu gurmánskou restauraci a může se pochlubit celou řadou úspěšných absolventů, kteří si po celém světě získali věhlas díky svému cukrářskému umění.

Amaury Guichon sám začínal jako soutěžící v různých kulinářských soutěžích, až se propracoval do role mistra a porotce. Z osmi soutěžících po osmi epizodách vzejde vítěz, který dostane kromě věcných cen i možnost změnit k lepšímu svou kariéru.

Ve stejný den přichází i nový seriál z japonského nočního klubu ve vykřičené čtvrti Tchaj-peje.

Rozsvítit noc  3. série 

Píše se rok 1988 a navštívíte noční klub s trochu netradiční atmosférou odrážející japonskou kulturu. S hrdinkami si užijete trochu bizarní životní styl, ale i obyčejné lidské starosti, které mají ženy kdekoliv na světě. Čtyřiadvacet dílů obsahuje kvalitní a neokoukané herecké obsazení, extravagantní kulisy a více než tisícovku unikátních kostýmů, na kterých výprava nešetřila. A pro zatraktivnění děje půjde i o vraždu.

Klub je umístěný v rezidenční čtvrti pro japonskou elitu v Tchaj-peji a přestože lokalita byla v tomto stylu vybudovaná začátkem 20. století pro pobavení bohatých japonských obchodníků, udržuje si tento styl dodnes a je oblíbeným místem pro noční život v záři „červených luceren“ s nabídkou barů, restaurací, karaoke salónků a nočních klubů.

Seriál chce diváky seznámit s tchajwanskou subkulturou.

Do trochu tajemného a nebezpečného světa můžete nahlédnout s novou šestidílnou sérií z dánské produkce už tuto neděli.

Nebezpeční skřítkové  1. série

Příběh vypráví dobrodružství čtyřčlenné rodiny putující na odlehlý dánský ostrov, kde zjistí, že jej ovládají členové silné náboženské komunity. Ti žijí v rovnováze a harmonii s divokými tvory z okolních lesů.

Když malá holčička z neznalosti přivede jednoho skřítka domů, nechtěně naruší křehké příměří mezi lidmi a elfy a začíná napínavý a nebezpečný boj o holé životy. A nepůjde jen o samotné přežití, ale i o vztahy a schopnost čelit nebezpečí společně.

 

Zdroj: