Představujeme TOP 3 nejlepší seriály, co byly kdy natočeny

Představujeme TOP 3 nejlepší seriály, co byly kdy natočeny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už jste si mohli přečíst článek o tom nejhorším odpadu, co seriálová tvorba nabídla. Dnes se podíváme na druhý konec žebříčku: představujeme nejlepší seriály, které jsou vysoce hodnoceny stovkami diváků.

Zázračná planeta II

Kdo by nemiloval jedinečný a poctivý přístup k natáčení dokumentárních seriálů, za kterým stojí sir David Attenborough. Tento přírodovědec a popularizátor vědy se v květnu dožil 94 let. Od roku 1952 působí v BBC, a jeho práce je skutečně mravenčí. Zázračná planeta II je pokračováním jeho legendární dokumentární série, která přináší exkluzivní záběry života na naší planetě, co jste dosud nikdy neviděli. Až se na seriál budete dívat, dokonale vás uchvátí a zarazí do gauče. Užijte si skvělou podívanou!

Černobyl

Loňský seriálový hit se velmi záhy vyšplhal v žebříčku popularity, a dokonce si vysloužil stříbrnou příčku v oblíbenosti u stovek diváků. Pětidílná minisérie natočená v koprodukci společností Sky a HBO věrně rekonstruuje příběh o nechvalně známé jaderné havárii z roku 1986. O tom, co se dělo na Ukrajině v době jedné z nejhorších katastrof v historii lidstva, se dozvíte nečekané podrobnosti a zajímavosti.

Poslední představení

Dokumentární tvorba životopisného charakteru představuje otevřené vyprávění basketbalové legendy jedné generace hráčů – Michaela Jordana. Otevřeně vypráví o svém životě, zmiňuje detaily kariéry. Seriál obsahuje i dosud nikde nepublikované záběry z jeho poslední sezóny odehrané v NBA. Během jeho kariéry bylo natočeno na 500 hodin filmového materiálu, který byl následně 20 roků uchovaný v trezoru.

Bylo dohodnuto, že materiály budou použity pouze se souhlasem Michaela Jordana. Díky této jedinečné spolupráci vznikl unikátní životopisný seriál ze sportovního prostředí představující legendu basketbalu. Letošní obrovský hit!

Viděli jste všechny tři seriály? Který patří mezi vaše oblíbené?