Čtvrtek v Ulici: Bruno zanedbává Báru a navoněný Michal šokuje rodiče zásadním rozhodnutím

Čtvrtek v Ulici: Bruno zanedbává Báru a navoněný Michal šokuje rodiče zásadním rozhodnutím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno je tak vytížený, že si nenajde čas na Báru, ale na to, aby vyrobil vouchery pro její mámu, ano. Michal si sám od sebe pere triko, chodí navoněný a zodpovědně vybírá střední školu. Rodiče mají jasno, určitě je za tím holka. Luděk zkazí Vandě radost z nové práce, ale možná je v tom dobrý úmysl.

Báru zamrzí, že na ni Bruno nemá čas

Iva by pro své zákazníky potřebovala vyrobit pěkné dárkové vouchery, ideálně ještě do Vánoc. S prosbou o pomoc se nejdříve obrátí na Michala, ale Bára příhodně poznamená, že Bruno by to se svým vzděláním a možnostmi zvládl pravděpodobně lépe. Bohužel poslední dobou trpí nedostatkem času. Aby si Tony mohl vychutnat krásy prvních týdnů s novorozenětem, Bruno za něj musí zastat spoustu práce v Coolně, a tak mu nezbývá prostor ani pro žádné vedlejší projekty, ani pro romantické chvíle s Bárou.

Bruno a Bára na sebe mají čas málokdy.
Bruno a Bára na sebe mají čas málokdy. | Zdroj: TV Nova

Ačkoli mladík nic neslíbí, ještě ve čtvrtek se objeví v salonu u Gábiny, aby Ivě předal návrhy na vouchery, které přece jen stihl během krátké pauzy připravit. Iva je jeho ochotou potěšená a nadšená a doma se hned pochlubí Báře, že jí tak rychle pomohl. Bára při tom zjištění ale radostí neskáče. Zřejmě ji zamrzí, že na práci pro mámu si Bruno příležitost najde, avšak na to, aby byl s ní, už ne.

Michal se začne vonět a rodiče ho snadno prokouknou

Po vášnivém rande se Žofkou je Michal nucen vyprat si tričko ušpiněné make-upem. Drhne ho v umyvadle za použití pěny na holení, čehož si zděšená Iva samozřejmě všimne a důrazně ho pokárá. Chce to za syna převzít, ale ten si tričko úzkostlivě střeží.

Už to, že si Michal dobrovolně pere vlastní svršky, je pro rodiče pořádný šok. Když se ale ukáže, že si konečně také vybral střední školu, oči jim div nevypadnou z důlků. Vítek se napřed pokusí nerozhodného kluka zaujmout průmyslovkou, ale pak náhle zjistí, že Michal už má o svém studiu jasno. Jakmile padne slovo gymnázium, táta se rozzáří radostí a pýchou, přestože šance na přijetí je mizivá. Hlásí se mnohem více zájemců, než škola ve výsledku může pojmout. Tak nebo tak to chce Michal zkusit v naději, že bude mít blíže k Žofce.

Jeho podivné chování rodičům neujde. Iva si navíc všimne, že se syn začal vonět tátovou voňavkou. To může mít jediný smysluplný důvod. Je možné, že by si Michal našel holku? Není třeba dlouho přemýšlet, aby Vítek a Iva dospěli ke stejnému závěru – určitě je to Žofka!

Znamení pro Vandu, že ji má Luděk stále rád

Vandu těší, že se jí konečně podařilo najít práci na pozici asistentky, a nemile ji překvapí Luďkův pesimistický přístup. Manžel ji od práce v této konkrétní firmě zkusí odradit s tím, že tam bude dobrá akorát na to, aby šéfovi vařila kávu a chodila pro svačinky. Vanda si jeho výhrady vezme jako projev nedůvěry a podceňování. Pochopitelně se na něj naštve a doporučí mu, aby si už vážně trhnul nohou. Blanka ji ale později nahlodá zmínkou, že Luděk možná jenom chce, aby byla v práci spokojená. Třeba mu na ní pořád záleží. Ta představa ve Vandě vyvolá ohromnou euforii.

Zdroj článku:
  • Autorský text