Diváci Ulice promluvili: Sobec Kryštof by se měl přemoct a Karla neměla podvádět

Diváci Ulice promluvili: Sobec Kryštof by se měl přemoct a Karla neměla podvádět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nevěry a rozvrácené vztahy nejsou v Ulici ničím novým, v případě Karly a Kryštofa ale někteří fanoušci stále doufají, že se věci urovnají a ti dva k sobě znovu naleznou cestu. Jiní namítají, že slepovat rozbité vztahy nemá smysl. Když něco nejde, možná by se to nemělo lámat přes koleno.

Karla dostává soudní předvolání

Karla (Markéta Stehlíková) pokládala skutečnost, že s manželem poslední dobou fungují bez zbytečných konfliktů, za dobré znamení. Toužila se k němu vrátit a manželství zachránit v neochvějné naději, že ještě mají šanci se udobřit. Koneckonců ho navzdory všemu pořád miluje.

Během letních prázdnin se ale její vzdušné zámky začaly bortit, když přišla na to, že Kryštof (Kryštof Rímský) se už posunul dál, užíval si znovunabytou svobodu a nezávazné románky. Do toho se příhodně vrátila z Afriky jeho někdejší láska Monika Farská (Anna Fixová). Ať už z jejich opětovného sblížení vzejde něco vážnějšího nebo ne, vztah s Karlou pokládá Kryštof za uzavřenou kapitolu. Nešťastná Karla teď otevírá obálku s předvoláním k soudnímu jednání v souvislosti s probíhajícím rozvodovým řízením.

Nemá cenu se přemáhat jen kvůli dětem

Sociální sítě v posledních týdnech zaplavují komentáře vyjadřující se k otázce, zda by se Kryštof a Karla mohli dát znovu dohromady. Mnozí diváci by si to přáli, tihle dva podle nich patří k sobě. „Já bych jim to přála. Hlavně kvůli klukům. Vojta má rád oba stejně a po tom, čím si prošel, by si to zasloužil. Ale jestli by se měli hádat, tak raději toto. Hádek už zažil dost,“ uvedla jedna z divaček, která se stejně jako mnozí další přiklání k názoru, že Kryštof by se měl vrátit k manželce už kvůli rodině. Zřejmě podobně jako Monika považují jeho chování za malicherné. Ta totiž nevěru, kterou si Mára s Karlou dávno vyříkali, pokládá za chabý důvod k rozvodu.

Tímhle prohlášením Kryštofa pořádně naštvala. On se přece snažil manželce odpustit, dokonce přistoupil na párovou terapii, ale nepomohlo to. Zkrátka už jí nedokáže znovu důvěřovat. Proč se tedy trápit v nefunkčním vztahu, který by byl zřejmě zase jen plný hádek a podezíravosti? Kvůli dětem, kterým by taková atmosféra sotva prospěla?

Má se Kryštof vrátit ke Karle, anebo být radši s Monikou?
Má se Kryštof vrátit ke Karle, anebo být radši s Monikou? | Zdroj: TV Nova

Mně se nelíbí Mára, ten to střídá jako ponožky a sám neví, co chce. Vím, co je nevěra, ale kvůli dětem se měl přemoci a dát rodině šanci. Vždy se to dá nějak vyřešit.

Tento názor další divačky vyvolal řadu bouřlivých reakcí. „Jak jako přemoci? Kvůli dětem být s někým, koho nemiluji? Pěkná blbost! Karla se také mohla přemoci a nemusela roztahovat nohy,“ namítla jedna z fanynek Ulice a druhá přidala:

Pardon, já bych teda také nedokázala být s někým, kdo mne podvedl a vesměs měl v plánu ode mě odejít i s dětmi, což nakonec ani chudák Mára neví. Takové vztahy se prostě lepit nemají, nedělá to žádnou dobrotu.

Kde je tedy pravda? Kde se skrývá nejrozumnější a pro všechny nejméně bolestivé řešení? V tom je právě potíž, vyřešit komplikované vztahové problémy ke spokojenosti všech zkrátka nelze. Ale tady se jedná pouze o zápletku v seriálu, takže o osudu Karly a Kryštofa stejně nakonec rozhodnou scenáristé.

Zdroje článku: