ZOO: Přesvědčí rodina Sidonii, že Adam je dobrák?

ZOO: Přesvědčí rodina Sidonii, že Adam je dobrák?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Aničky a Adama už není žádným tajemstvím. Přesto se jim však nedaří získat k chození požehnání babičky Sidonie. Dokáže na tom rodina Novotných něco změnit?

Tak se to konečně podařilo. Anička již propadala zoufalství ohledně toho, zda se vůči ní Adam vůbec někdy citově otevře, a přiznají si tak navzájem, že k sobě něco cítí. Starosti o lásku musely na chvíli stranou, když Anču unesl gang pašeráků, a ona se tak musela bát o svůj holý život.

Právě tehdy však konečně vyšla pravda najevo, jelikož do její záchrany se nejvíce angažoval právě Adam, který ji nakonec z vězení i vysvobodil a za zvuku romantické písně ji zavalil upřímnými polibky. Nic tedy již nemohlo stát v cestě jejich lásce.

Bylo tomu však skutečně tak? Hned po záchraně se Adam začal chovat trochu odtažitě, což Aničku rozrušilo. Ukázalo se však, že se jedná o jakýsi Haďákův obranný mechanismus, kterým chce předejít tomu, aby se do Aničky bezhlavě zamiloval.

Z lásky měl totiž trochu obavy, jelikož mladá Sid pochází z bohaté rodiny. Jistě by nevypadalo dobře, kdyby nakonec skončila po boku obyčejného vojenského veterána a ošetřovatele plazů.

Přestože Anička jeho strach postupně dokázala rozptýlit, ukázalo se, že na Adamových obavách přece jen bylo něco pravdy. I když se totiž páru dařilo navenek působit jako dvojice, která si byla navzájem téměř souzena osudem, a o tomto dojmu zdárně přesvědčovali své okolí, jednoho člověka z Aniččiny rodiny se jim dosud podařit nepřesvědčilo.

Sidonie Novotná, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jedná se přitom o samotnou Sidonii Novotnou, Ančinu babičku a současnou hlavní správkyní rodinného jmění v podobě sklářské firmy. Ačkoliv se při prvním setkání s Adamem tvářila netečně a snažila se působit, že jí Aniččin nový přítel imponuje – a na chvilku se zdálo, že tomu tak i opravdu je – ve skutečnosti se jí v hlavě honil stín pochybností o tom, zda je Haďák pro Sid ideálním partnerem.

Rozhodla se tedy trochu zapátrat na vlastní pěst, přičemž se dozvěděla, že Adam strávil nějaký čas ve vězení. To její pochyby utvrdilo v přesvědčení, že ti dva musí zkrátka od sebe. Nejprve se snažila na to jít v utajení a působit jako šedá eminence celého plánu rozdělit Adama a Aničku.

Jelikož se jí to však příliš nedařilo, konfrontovala Haďáka napřímo. Ten je jejím chováním znechucen a její nabídky v podobě finanční sumy pro splnění i těch nejhlubších přání slušně odmítá. Sidonie však není člověk, který se snadno vzdává, a do boje se tedy rozhodne zatáhnout i Alberta Poláka. Společně tak rozjíždí boj proti lásce, ve kterém mají oba velkou motivaci zvítězit.

Naděje páru A+A však stále hoří v podobě rodiny Novotných. Eduard a Alice, rodiče Sid, totiž naopak lásce své dcery bezmezně přejí a jsou vděčni, že si Anička konečně našla chlapa, se kterým se nemusí bát nechat ji samotnou. Je tedy možné, že se právě touto cestou podaří názor Sidonie na celou situaci přehodnotit a uznat, že se celou dobu mýlila.

Je ovšem otázkou, zda babička Novotná po tomto přesvědčení odloží svou hrdost a omluví se Adamovi za to, že v jeho osobu postrádala jakoukoli formu důvěry. Bylo by však v zájmu všech, aby se celá situace rozuzlila dřív, než k rozchodu Aničky a Adama nakonec skutečně dojde...

Zdroj článku:
  • autorský text