Ulice je zpátky. Proč scenáristé "zabili" postavu Světlany a kdo z první série se vrátí

Ulice je zpátky. Proč scenáristé "zabili" postavu Světlany a kdo z první série se vrátí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani koronavirus oblíbenou televizní stálici nezastavil. Seriál Ulice se vrátil na obrazovky. Na co se v nových dílech můžeme po tak trochu nedobrovolné přestávce těšit?

Ulice zpátky na obrazovkách

Ulice se vrátila po pravidelné letní pauze do klasického podvečerního vysílacího schématu už 17. srpna.

Letos se oblíbený seriál musel vyrovnávat s poněkud delší pauzou. Navázal totiž na původní díly odvysílané už na jaře. TV Nova tehdy musela natáčení přerušit pod vlivem koronavirové pandemie.

Čtěte také: Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací na obrazovky a diváky čeká spousta změn. Novou postavu ztvární oblíbená moderátorka

Šestnáctá série tak odstartovala netypicky. Oblíbení hrdinové se na obrazovky vrátili a rovnýma nohama vpadli do velikonočních příprav, diváci se tak budou muset připravit na to, že Ulice kvůli svému zpozdění bude ještě nějakou dobu reálný časový horizont „dohánět“.

Dramatický odchod

Jednou z nejsmutnějších událostí 16. sezóny je bezesporu pohřeb Světlany Nyklové. Její představitelka Tereza Bebarová v Ulici působila 15 let. Proslýchalo se, že herečka byla odejita kvůli svému působení v pořadu Peče celá země na konkurenční televizi. Produkce seriálu však uvedla, že herečka si přála se více věnovat rodině, což se s natáčecím schématem dále neslučovalo.

S oblíbenou postavou se diváci musejí rozloučit, Ulice se však také dočká nových přírůstků, konkrétně Klímovi. Dějem zamíchají Bářini příbuzní, konkrétně rodiče Iva a Vítek a mladší sourozenci. Herec Ondřej Studénka se objeví jako učitel Prokop Junek.

Staronové postavy

Lehké to nebude mít Tomáš Jordán a Magda. Vážná nemoc Zdeny Procházkové, Magdiny maminky, se totiž zhoršuje velmi rychle. Ne všechny osudy však budou podobně dramatické. Scénáristé si připravili také dvě svatby a v ději se objeví i jedno miminko. Štěstí se konečně dočká i Anička, která má za sebou vztahové kotrmelce.

Kromě úplných novinek zažije Ulice také návrat staronových postav. Těšit se tak diváci opět můžou na setkání s Janou Sovákovou alias Ingrid a Jana Teplého, který si zahrál postavu Pavla Millera.