Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací na obrazovky a diváky čeká spousta změn. Novou postavu ztvární oblíbená moderátorka

Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací na obrazovky a diváky čeká spousta změn. Novou postavu ztvární oblíbená moderátorka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na co se můžeme těšit v nových dílech? U jakých představitelů nás čekají změny? Rodinná štěstí i neštěstí, kariérní postupy i sestupy, nevěry, osobní vítězství, ale i selhání, boj o dítě, nová postava. Tohle vše a mnohem více se objeví v Ordinaci v růžové zahradě 2 už od 27. srpna.

Marek a Erika se soudí o malého Tobiáše. Markovi došlo, jak je na tom vztah Eriky a Saši, proto rázně zakročil. Moc k tomu nepřispělo tajemství Saši, která se dříve připletla k drogám.

Milostný trojúhelník Táňa, Patrik a Vojta. Ani jeden neví, co chce, neumí se rozhodnout a udělat nějaká zásadní rozhodnutí. Možná ale nebudou už diváky moc napínat a jejich milostné peripetie se brzy rozlousknou.

Změna ve vysílání!

Pro někoho novinka, někteří už změnu zaregistrovali. Seriál byl vysílaný 2x týdně, a to v úterý a ve čtvrtek vždy od 20:00. Nově je díl v úterý zrušený a přesouvá se na čtvrtek, kdy se tedy můžeme těšit rovnou na 2 díly.

Co nového nám přinesou díly 969 a 970?

Hasiči, záchranáři, Hanák i Zita společně hledají Filípka a Františku, kteří se ztratili v podzemním kanálu. Při záchranné akci se Zita zraní a ve vážném stavu je převezena do nemocnice, kde bojuje o život.

Eduard Valšík zkolabuje u operace dítěte. Udrží si místo ředitele nebo ho někdo vystřídá? Na jeho místo si brousí zuby primář Leoš Mára, který mezi diváky není moc v oblibě. V Ordinaci má spíš zápornou postavu, o něco pozitivního se v seriálu nezasloužil.

Na obrazovkách se objeví nová postava, a to moderátorka Lucie Borhyová, která si zahraje roli „nové manželky“ Boba Švarce. Hejtman, tedy bratr Boba, je přihlásil do televizní reality show s názvem Rodinná výměna. Švarcovým se to moc nelíbí, snaží se ukázat, že jsou nudná rodina, ale opak je pravdou. Diváci určitě uznají, že veškerá zábava začíná právě u Heluš a Boba. Tato dvojka je proslulá svým hašteřením.