Co vás čeká dnes večer v Ulici? Smutek z rozchodu, hádka i sblížení

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Smutek z rozchodu, hádka i sblížení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco se Anička vzpamatovává z rozchodu se Šimonem a všichni její blízcí se jí to snaží ulehčit, Prokop se v kabinetě znovu hádá s Magdou – tentokrát kvůli tomu, že mu neřekla o svém přestupu na jinou školu. Gábina je zavalená prací a trápí ji, že nemá čas na Šímu. Povzbudí ji Jirka?

Anička je nešťastná, zvedne jí Béda náladu?

Ráno dorazí Anička pozdě do práce, neupravená a v mizerné náladě. Něco takového se ještě nikdy nestalo, a tak není divu, že to Sára nenechá bez komentáře. Když následně dorazí do bistra Eva, Anča se jí vypláče na rameni – zoufalá z toho, že jí dal Šimon kopačky. Dan uvažuje, zda by neměl Aničku zkusit potěšit kyticí nebo čokoládou a při té příležitosti o jejím trápení poví Bedřichovi.

Po poradě s Alicí se Béda rozhodne Anču navštívit. Přinese jí fotky do rodinného alba a zároveň vyzvídá, jak se jí daří. Když se o jejím rozchodu se Šimonem doslechne Miloš, popadne ho bojová nálada. Je odhodlaný vyrazit do Londýna a s panem fotografem si to vyřídit. Záměry mu naštěstí překazí Béda s Alicí a láhev vodky.

Prokop se pohádá s Magdou – zase

Prokop je naštvaný a vyčítá Magdě, že dosud nikomu neřekla o svých záměrech přestoupit na jinou školu. Dokonce i on se to musel dozvědět od Mirka. Mrzí ho, že mu Magda poslední dobou nesvěřuje vůbec nic. Copak už nejsou přátelé? Pořád se jen hádají, čehož si všímá i kolega Kalina, jenž s nimi sdílí dusnou atmosféru v kabinetě.

Magda, Zdroj: TV Nova

Na Gábinu je toho moc, pomůže jí Jirka?

Gábina je od rána nervózní. Má pocit, že nic nestíhá, nedokáže se soustředit na práci a má výčitky kvůli tomu, že se dostatečně nevěnuje Šímovi. Navíc jí schází Jirka, ačkoli to byla ona, kdo jejich vztah ukončil. Karla se rozhodne tomu napomoct. Vidí, jak se oba trápí, a přitom se mají rádi. A tak jim dohodne rande nad kávou v krámku. Ačkoli mezi nimi zpočátku panuje napětí, ledy se postupně prolomí a téhož večera se Jirka objeví u Gábininých dveří.

Podpoří ji ohledně odběru vajíček, když se mu svěří, že by mohla operaci o měsíc odložit, aniž by se mezitím její stav výrazně zhoršil. Když pak přijde zpráva od Sabine, tvrdě kritizující nejnovější módní návrhy, Gábina se rozbrečí a oznámí Jirkovi, že by teď byla radši sama. On sice odejde, ale zanedlouho se zase vrátí – odmítá ji nechat samotnou.

 

Zdroje:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • Autorský text