Smutná středa v Ulici: Nešťastná Bára se rozchází s Frantou a Vojta trpí hádkami rodičů

Smutná středa v Ulici: Nešťastná Bára se rozchází s Frantou a Vojta trpí hádkami rodičů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára se s pláčem přesouvá k rodičům, zatímco Franta spěchá za Skyler, aby se pochlubil s novinkami. Ta na něj ale ve svém titěrném bytě nad bistrem rozhodně nečeká. U Karly a Kryštofa se rozbije víc než jen záchod – vzájemná důvěra. Na rozdíl od splachování nepůjde tak snadno opravit.

Bára opustí Frantu a odejde k rodičům

Bára chce znát podrobnosti Frantovy nevěry, ale samozřejmě to nepřinese nic dobrého. Jen ji to pak ještě více zabolí. Sbalí si věci a Františkovi oznámí, že už ho nechce nikdy vidět ani s ním mít cokoli společného. S kufrem se objeví u Klímových a horko těžko ze sebe vydoluje, že od přítele odešla, protože miluje jinou. Michal jí uklidí a připraví Anežčinu postel. Bára tedy zřejmě stráví několik nejbližších dní doma u rodiny, než si ujasní, co by měla podniknout dál.

Franta mezitím vchází do bistra, aby si promluvil se Skyler. Anička ho ale zaskočí zprávou, že Skyler společně s Justine a Chrisem odjela do Krkonoš. Justine totiž projevila zájem vidět české hory. No, to je paráda! Celá Skyler, jen tak si odjede a nic neřekne. On jí přitom přišel povědět, že se s Bárou rozešel. Anička nestačí koukat a upřímně neví, jak zareagovat. Milé Báry je jí líto, ale zároveň očividně fandí Skyler. Svým přístupem překvapí Evu, jíž samozřejmě ještě zatepla všechny novinky donese. Eva nemůže Skyler vystát, přitom ji ani pořádně nezná. Bohatě jí stačí, co se dozvídá z vyprávění. Je to vypočítavá mrcha a nevinná Bára kvůli ní trpí.

Žárlivý Kryštof znovu vyvolává rozbroje

Kryštof přistoupí na Karlin nápad stáhnout si do telefonu sdílený kalendář. Karla tam hned zadá několik aktivit, aby si funkčnost aplikace ověřili. Problém nastane, když Kryštof zjistí, že tam jeho manželka nezadává každou prkotinu, ale jen události, které se jí hodí. Např. vůbec nezaznamená návštěvu Evžena Šmýda, jehož Karla náhodou potká na ulici a jen tak přivede domů, aby se podíval na rozbité splachování.

Karla věřila, že Máru potěší, když se problém s toaletou konečně vyřeší, ale jak se zdá, cokoli ona udělá, je prostě špatně. Navíc ho právem nařkne z nesmyslné žárlivosti, čímž ho ještě více rozčílí. Dojde k hlučné hádce, kterou z vedlejšího pokoje vyslechne Vojta. Nemůže kvůli ní usnout a většinu noci probdí. Následujícího dne dohady mezi rodiči pokračují, a konečně nadejde chvíle, kdy toho chlapec bude mít plné zuby…

Vandu čeká důležitá večeře. To si žádá nové šaty

Vanda se s Luďkem a nějakým důležitým pánem z Ameriky chystá vyrazit do restaurace. Pochopitelně si pořídí nové reprezentativní oblečení, aby neudělala svému snoubenci ostudu. Pochlubí se i Kristýně, když se s ní setká v Coolně, aby probraly další horoskop, zaměřený tentokrát na zdraví a vztahy.

Kristýna přizná, že někdy přemýšlí nad tím, jestli udělala dobře, když sekla se školou. A jestli je vůbec schopná se někam posunout, když ani netuší, kam směřuje. Podle Vandy ji pochybnosti stresují, ale současně ji ženou kupředu a pomáhají jí. Měla by si více věřit, vždyť má koneckonců dost času na to zjistit, co chce v životě dělat.

Vanda předpovídá příchod Kristýniny spřízněné duše. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text