Bruno z Ulice našel lásku. S přítelkyní se sestěhovali už po půl roce vztahu

Bruno z Ulice našel lásku. S přítelkyní se sestěhovali už po půl roce vztahu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno a Bára musejí často podnikat psí kusy, aby si pro sebe našli alespoň chvilku soukromí a klidu. Ve světě mimo Ulici má herec Jaroslav Blažek tento problém dávno vyřešený. Už v létě se s přítelkyní pustil do zařizování společného bytu, a přitom spolu chodí jen něco přes půl roku.

Když ji miluješ, není co řešit

Ulice zavítala na televizní obrazovky poprvé v roce 2005 a sympaťák Jaroslav Blažek je coby Bruno Taubr její součástí od roku 2017. Dlouho nemohl najít tu pravou dívku, se kterou by ho potkalo štěstí. S Bářinou atraktivní a svéhlavou kamarádkou Janou Rytířovou (Sára Affašová) měl vztah jako na houpačce, ale i když se měli rádi, nakonec jim to nevyšlo a Jana zmizela do Irska. Právě v Báře (Eliška Bašusová) našel Bruno později velkou oporu. Když ji František (Matyáš Valenta) nechal kvůli Skyler (Michelle Hansen), byla cesta k ní najednou volná.

Záběr z natáčení nové seriálové znělky
Záběr z natáčení nové seriálové znělky | Zdroj: TV Nova

Pravda, nějakou dobu kolem sebe obezřetně kroužili, poznamenaní nepříjemnými zkušenostmi z dřívějších vztahů, ale nakonec si dodali odvahu a začali spolu chodit. V nejnovějších dílech si tak sympaťák Bruno užívá zaslouženého štěstí po boku milé, usedlé přítelkyně. Svou spřízněnou duši už objevil i jeho představitel, který dokonce nedávno podnikl vcelku zásadní krok – přestěhoval se s partnerkou do společného bytu.

„Léto jsem měl pohodové, ze začátku jsme hodně pracovali právě na tom bytě s přítelkyní, věšeli jsme kytky, vrtali jsme do stropu a do zdi, předělávali knihovny, takže to bylo spíš pracovní. Pak už jsme měli víc času, a tak jsme cestovali po Čechách, byl jsem za bratrem, na táboře a podívat se na amatérské divadlo, co jsem dělal jedenáct let předtím, než jsem se odstěhoval do Prahy,“ vyprávěl spokojeně v pořadu TV Nova.

S přítelkyní je krátce, něco přes půl roku. Seznámili se ale už na konzervatoři, dlouhou dobu předtím, než se dali dohromady. Někdo by mohl namítnout, že je to poměrně krátká doba na to, aby spolu dva lidé začali rovnou bydlet, ale jak herec se smíchem dodal: „Když miluješ, není co řešit.“

Bára a Bruno si na sebe zbyli, ale tvoří pěkný pár

V Ulici si Jaroslav Blažek nejlépe rozumí pochopitelně s těmi kolegy, se kterými se na place setkává nejčastěji.

Přirostla mi k srdci samozřejmě Eliška Bašusová Hanušová, s ní se mi dobře hraje. Pak určitě moje ségra Markéta Stehlíková, Kryštof Rímský, ta moje rodinka uliční, Milena Steinmasslová.

Někteří diváci se netají přáním vystrnadit ze seriálu postavy Karly, Kryštofa a Věry, ale Bruna s Bárou si naopak nemohou vynachválit. Tahle roztomilá dvojice si získala srdce většiny z nich, jak ostatně dokazují povzbudivé komentáře na sociálních sítích.

„Bruno a Bára se mi jako pár líbí a doufám, že jim to vydrží,“ napsala jedna z fanynek, zatímco jiní podotýkají, že si na sebe Bára a Bruno tak trochu zbyli a že by to možná chtělo poznat někoho úplně nového, aby se děj seriálu někam posunul. „Nevím, sluší jim to, ale možná by byla lepší nová postava pro Báru, bylo by to zajímavější, nějak se to celé neposunuje dopředu, je to takové nudné.“

Fanoušci každopádně přejí Jaroslavu Blažkovi mnoho štěstí v pracovním i osobním životě a my se k nim připojujeme.