Ulice: Skyler musí mít všechno. Ukradne si i Frantu? A co Magda? Ta by také měla ráda všechno podle sebe

Ulice: Skyler musí mít všechno. Ukradne si i Frantu? A co Magda? Ta by také měla ráda všechno podle sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára měla asi správné tušení, když Skyler nemohla přijít na chuť. Pochopila však, že sokyni je nejlepší držet si blízko u sebe. Když se totiž Bára ve 4298. dílu vzdálí, Skyler motá Frantovi hlavu. Hrdličky v podobě Prokopa a Magdy se znovu hádají. Měl Mirek pravdu, že Prokop vztah s Magdou nedá?

Franta je nadšený představou, že by syna Chrise vídal od podzimu třeba i každý den. Skyler by totiž měla nějaký čas působit pracovně v Praze, protože má fotit jeden projekt. Má to však háček. Vypadá to, že Skyler pobyt v České republice nedokáže finančně pokrýt jen z jednoho projektu a na tom by jejich stěhování mohlo zkrachovat.

A Franta se tak těšil, že bude mít Chrise nablízku. Když ho Bára vidí, nedá jí to a zkusí se Skyler poptat po další práci. Anička zase poprosí bývalého přítele Šimona, aby se jí poptal po nějakém focení na zakázku. A tak se zdá, že nakonec všechno dobře dopadne. Snad si tím na sebe laskavá a obětavá Bára nešije bič. Ono mít Skyler pořád za zády, a hlavně v blízkosti Franty, to je velmi těžká disciplína pro pevné nervy a uvědomování si vlastního sebevědomí. Skyler je totiž neřízená střela, což se také obratem ukáže.

Bára mizí na hlídání a Skyler přemlouvá Frantu, ať s ní vypije láhev šumivého vína, které pro ně objednala za to, že ji budou učit česky. Franta souhlasí a oba postupem času a vypitého vína zjistí, že se spolu velmi dobře baví. Vzpomínají na minulé časy, kdy ještě byli pár a Skyler dá Frantovi najevo, že byla hloupá, že ho tenkrát opustila. Že neviděla, jak je skvělý. Na rozloučenou ho dlouze políbí na tvář. Ve Frantovi tento okamžik zůstane nejspíš ještě hodně dlouho. 

Magda chytá Prokopa za slovo a vyčítá mu jeho plány a nápady. Pozval ji na půl prázdnin do Portugalska, ale za svou bývalou přítelkyní. Magdě se ten nápad vůbec nelíbí. Prokop ji ujišťuje, že jsou jen přátelé, ale to Magdu nijak neuklidňuje a stěžuje si, proč kvůli ní cestu nezrušil a nenaplánoval nějakou jinou jen pro ně dva.

Prokop tomu nerozumí. Nechce cestu, kterou plánuje tři měsíce, zrušit jen proto, že Magdě se to nelíbí. Ta to od něj bere jako sobecké jednání s postranními úmysly. Má pocit, že se jen přizpůsobuje jeho plánům. Její stížnosti v Prokopovi vzbudí vztek a vmete Magdě do obličeje, že Mirkovi se přizpůsobovala ráda, tak proč s ním jí to dělá takové potíže.     

Zdroj článku:
  • Autorský text