Ulice: Anička by měla jako žena zbystřit a připomenout Šimonovi, koho má doma

Ulice: Anička by měla jako žena zbystřit a připomenout Šimonovi, koho má doma
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřich s Alicí prožívají v 4166. dílu obdobu líbánek. Smějí se od samotného rána, u snídaně si vyměňují zamilované pohledy plné nalezené vášně, v kterou už ani jeden z nich nedoufal. Nahlas blaženě vzpomínají na právě uplynulý intimní čas a společně se těší na další. Před pár týdny si o tom všem Alice mohla nechat jen zdát, a tak ji napadne otázka na Bedřicha. Co tedy bylo důvodem minulých nezdarů a co se naopak změnilo, že se jim najednou v sexu tak daří? Co na to Bedřich poví?

I Anička by mohla povídat. A málem se tak úplným omylem stane. Je u ní na návštěvě Eva, která Aničce prozradí, jak velkou mají ona a Miloš radost z Bedřicha. V jednu chvíli se do rozhovoru Anča tak zamotá, že málem praskne její a Bedřichovo sladké tajemství.

Zajímá vás předchozí díl č. 4165? Životní rozhodnutí Vítka Klímy v Ulici: Jeho ženy budou zuřit

Eva však Aničku vykolejí ještě jednou, když se jí začne ptát na Šimona. Jako Milošova manželka má šestý smysl na nevěru visící ve vzduchu, a tak Anče poradí a doporučí, ať Šimonovi připomene, koho má doma. Ten totiž odjede do Prahy za dávnou známou, přítelkyní a možná i minulou láskou. Tou je novinářka Ruth, o které Šimon mluví s takovým entuziasmem a vychvaluje ji až do nebe, že donutí Aničku přemýšlet. O co více, když se ještě před odjezdem zastaví za Aničkou v bistru a předvede se jí v perfektním obleku, s velmi přitažlivým vzhledem a informací, ať ho večer nečeká. Anička má však obrovského kostlivce ve skříni, a tak raději mlčí.

 
 

Dominika poctí ranní návštěvou Kryštofa s Karlou. Přemýšlí o odstěhování se od Tonyho, protože s ní nekomunikuje a nechce být v její blízkosti. A to se ještě v pátek tvářil a jednal tak, že si Dominika začala myslet na velké usmíření, po kterém tak touží. Je z Tonyho více než zmatená a zklamaná. Když ji tak Kryštof poslouchá, dojde mu, kdo by v Tonyho změně názoru a nálady mohl mít prsty.

Za paranoidním Tonym Kryštof přivleče Věru, která mu dluží vysvětlení, aniž by o tom věděla. To ona totiž zaviní celé tohle nešťastné nedorozumění, které Dominiku s Tonym málem navždy rozdělí. 

 

Zdroj:

  • autorský text