Titanic (1997): Kate Winslet uznala, že její filmový milenec mohl přežít

Titanic (1997): Kate Winslet uznala, že její filmový milenec mohl přežít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Britské herečce Kate Winslet nedají s Titanikem pokoj ani dvacet let od uvedení slavného velkofilmu do kin. Není rozhovor, aby při něm nepadl dotaz typu: "A co Titanic? Opravdu jste s tím Leonardem tenkrát nic neměla i mimo plac?" Herečka je na podobné otázky už docela alergická.

Nejvíc ale lamentuje nad tím, že je dodnes fanoušky žádána o autogram na okopírovaný obrázek jejího aktu, který v Titaniku namaloval její filmový milenec Jack (Leonardo DiCaprio). "Tak na ten se nepodepisuji," říká rezolutně Kate Winslet. "Lidé za mnou s tou fotkou chodí často a není mi to příjemné. Nemyslela jsem si, že mě taková maličkost bude strašit takhle dlouho," dodala. 

Zdálo by se, že už není nic, co by k Titaniku mohla říct nového. Ale něco se přeci našlo. V rozhovoru pro jednu americkou televizi přiznala, že dojemná scéna, ve které Jack umírá v ledové vodě oceánu, nebyla tak úplně logická. Zatímco její postava Rose se zachrání na kusu dřeva, Jack končí pod hladinou.

"Já vím, já vím, na těch ulomených dveřích bylo dost místa pro oba, myslím, že by se tam býval vešel," prohlásila Winslet. 

Fanoušci Titaniku už tedy nemusejí smutnit: kdyby se filmový příběh odehrál ve skutečnosti, Jack by byl jistě chytřejší než režisér James Cameron a na dveře by se byl vydrápal. Spolu se svojí milenkou by se dočkali záchrany a v Americe by spolu začali nový, šťastný život.