ZOO: Ví Robert o Elišce vše?

ZOO: Ví Robert o Elišce vše?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co všechno Robert o Elišce ví? Co k ní cítí? A je ještě něco, co by potřeboval zjistit, aby spolu mohli být šťastní? 

Robert je sympatický, trpělivý a vnímavý muž. Eliška je trochu divoká, rázná, ale mužům příliš nevěřící žena. Už od začátku seriálu to vypadá, že by se k sobě tihle dva milí lidé skvěle hodili. Robert k Elišce chová silné city, o kterých ale ona nejspíš vůbec netuší. A ruku v ruce s faktem, že je Robert výborný fotograf zvířat, jde i skutečnost, že je skvělý, vytrvalý a nenápadný pozorovatel.

Za tu dobu, co spolu s Eliškou pracují, o ní totiž zjistil mnoho věcí. A to i takových, které o sobě často nevědí ani skuteční partneři. Například co ráda čte, jakou poslouchá muziku, jaké má ráda květiny, jakým sladkostem dává přednost, o co se zajímá a tak podobně. Mimo to zná také její životní příběh. Že se rozvedla s manželem, který ji příliš nepomáhá se starostí o dva pubertální dospívající kluky.

A Robert se ne jednou postaral o jejich potíže tak, aby jim pomohl a zároveň, aby to jejich máma nezjistila. Avšak vypozoroval také Eliščin životní postoj ke vztahu k mužům. A možná i to je jedním z důvodů, proč zatím nedostal odvahu pozvat ji na pořádné rande.

Jednou už spolu sice byli a to hned ze začátku seriálu ZOO. Bohužel pro Roberta ale první rande nedopadlo vůbec dobře a veškeré další snahy o oslnění Elišky zatím nedosáhly kýženého výsledku. Kousek po kousku se však Robert dál snaží dostat blíž k Eliščinu srdci. A přestože to vypadá, že Robert Elišku dobře zná, existuje minimálně jedna věc, kterou rozhodně ještě neví. A to, jak prolomit její hradby a získat její srdce na dobro pro sebe. Budeme mu tedy držet pěsti, aby na to přišel, a dokázal tak dosáhnout jejich společného štěstí.

Anebo je snad ještě něco dalšího, co Robert neví? Nějaké Eliščino skryté tajemství? Nechme se překvapit! 

Zdroj článku:
  • Autorský text