Příští týden v Ulici: Policejní zásah, hříchy Vilmina mládí a Milošovo selhání v posteli

Příští týden v Ulici: Policejní zásah, hříchy Vilmina mládí a Milošovo selhání v posteli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čeká nás akcí nabitý týden v Ulici. Milenina snaha pomoct bližnímu se obrátí proti ní. Vilmě se nepodaří skrýt před rodinou hříchy, kterých se dopustila v mládí. Evženova exmanželka se pokusí získat spojence v Blance. Miloš vybouchne jako manžel a Magda se dostane do problémů kvůli Matějovi.

Milenin dobrý skutek se neobejde bez trestu

Poté, co si Šimon opravil známku z fyziky, Radek byl propuštěn na podmínku a Milena plně rozjela neziskovou organizaci, se zdálo, že u Gábiny bude konečně chvíli klid a že si tahle rodina užije příjemné období bez jakéhokoli stresu. Omyl. Už tento týden se o novou dávku vzrušení postará Milena, která se spolu se svým zaměstnancem nachomýtne k autu jedné Gábininy zákaznice, u něhož se porouchá centrální zamykání. Ve snaze udělat dobrý skutek a opravit poruchu se pustí do akce, kterou ale zaznamená Miluše Urbanová, jíž, jak známo, nikdy nic neunikne. Tentokrát se příkladná občanka rozhodne zavolat na policii, aby nahlásila pokus o vloupání do zaparkovaného vozu. Jakou bude mít bleskurychlý policejní zásah dohru?

Lumírova matka byla zamlada pěkné kvítko

Kdo by to byl řekl, že naše stará známá Vilma Nyklová má ve skříni ještě nějaké kostlivce z mládí, kterými dokáže pořádně překvapit? O tom, že kdysi bývala docela velkou hříšnicí, se teď k její smůle dozví i syn Lumír, když náhodou převrhne krabici plnou zajímavých pokladů a tajemství z dob dávno minulých. Jaké zarážející pravdy se uvnitř asi skrývají?

Evženova exmanželka bude hledat pomoc u Blanky

Evžen nepočítal s tím, že svou bývalou manželku ještě někdy uvidí. Před lety ho lstí přiměla k rozvodu, sebrala mu penzion a oškubala jej dohola. Není divu, že ho její nečekaný návrat dohání k nepříčetnosti a že s ní odmítá cokoli řešit. Hana Šmýdová ho ale po té dlouhé době vyhledala z dobrého důvodu a nemíní se nechat jen tak odradit. Je ochotná zkusit prakticky cokoli, aby ho přiměla komunikovat. Dokonce se rozhodne vzít to přes Evženovu současnou přítelkyni Blanku a požádat ji o pomoc. Proč si teď Blanka začne myslet, že Evžen se s minulostí nikdy doopravdy nevyrovnal?

Hana potřebuje Evžena k prodeji penzionu.
Hana potřebuje Evžena k prodeji penzionu. | Zdroj: TV Nova

Stárnoucí Miloš selže jako chlap

Miloš si odjakživa zakládal na svém mužství, proto pro něj nynější selhání v posteli při plnění manželských povinností bude znamenat naprostý konec světa. Ke všemu ho rozhodí, když jej Eva po nevydařeném sexu začne utěšovat, že tohle se přece může stát každému. Kdepak, Milošovi se to stávat nesmí! Před ženou se vymluví na stres, ale dobře ví, že v jeho případě je na vině andropauza. Jak se tento problém pokusí vyřešit?

Magda se kvůli Matějovi ocitne na tenkém ledě

I když je Magda odhodlaná nepřekročit žádnou hranici ve vztahu ke svým studentům, Matějovu platonickou zamilovanost se jí zvládnout nepodaří. Už si jí totiž všimli i její kolegové, zejména Soňa si kvůli nadstandardnímu vztahu mezi žákem a ředitelkou začne dělat starosti. Do jaké ožehavé situace se teď Magda dostane kvůli mladíkovi zaslepenému city?

Soňa má námitky proti Matějovu blízkému vztahu s ředitelkou.
Soňa má námitky proti Matějovu blízkému vztahu s ředitelkou. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova