Shannen Doherty našla svou životní lásku až v třetím manželovi

Shannen Doherty našla svou životní lásku až v třetím manželovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si nepamatoval na Brendu Walsh ze světově proslulého seriálu Beverly Hills 90210. Tenkrát tuto roli dostala herečka Shannen Doherty, která ji zahrála naprosto bravurně a zapsala se tak do srdcí mnoha teenagerů. V osobním životě už tak moc úspěšná nebyla – a nyní pomalu prohrává boj se zákeřnou nemocí.

Herečkou chtěla být od malička

Shannen Doherty, která letos oslaví své 50. narozeniny je americká televizní herečka, která se kromě role Brendy Walsh proslavila také například v seriálu Čarodějky, kde si zahrála nejstarší sestru. Herečkou však chtěla být už od mala, a tak si svou první roli zahrála už v deseti letech. Byla však také vynikající studentkou, a tak se její rozvíjející se kariéra na škole vůbec nepodepsala, ba právě naopak. Snažila se díky tomu ještě více.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Na třetí pokus to vyšlo

Čím víc se Shannen dařilo po pracovní stránce, tím hůř se jí vedlo v osobním životě. V mládí byla pověstná bujarým životem, a možná i proto její manželství s Ashley Hamiltonem trvalo pouhý rok. I druhý pokus o manželství s Rickem Salomonem neměl dlouhého trvání. Opět byla do roka rozvedená. Až Kurt Iswarienko ji dokázal zkrotit a žijí spolu dodnes. Ostatně je nyní její velkou oporou, protože Shannen bojuje se zákeřnou nemocí.

Herečkou však chtěla být už od mala, a tak si svou první roli zahrála už v deseti letech.

Zákeřná nemoc ji poráží

Shannen před několika léty diagnostikovali rakovinu prsu a dlouho se léčila. Dokonce jednu dobu do světa vypustila informaci, že nemoc porazila. O několik měsíců později však přišla zdrcující zpráva. Její nemoc se vrátila, a bohužel v ještě větší síle. Nyní bojuje s rakovinou 4. stupně a pomalu se začíná loučit se svou rodinou a přáteli. Svým nejbližším už dokonce napsala dopisy, které si mají přečíst, až tady už nebude.

Před nedávnem umřel Shannen její dlouholetý kamarád Luke Pery, se kterým si zahrála v seriálu Beverly Hills 90210. Všichni, co ji mají rádi, jen doufají, že za ním nepůjde až příliš rychle.