Zpěvák Shawn Mendes a jeho biografický dokument In Wonder

Zpěvák Shawn Mendes a jeho biografický dokument In Wonder
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvaadvacetiletý kanadský zpěvák v traileru slibuje, že nepůjde o příběh známého muzikanta, ale dospívajícího chlapce. Svoji lidskou stránku nám odhalil již 23. listopadu na Netflixu.

Cesta k vysněnému povolání nebyla pro Mendese jednoduchá, pomohla mu ale náhoda. Ještě před deseti lety nahrával svoje cover nahrávky na sociální síť Vine, kde si ho v roce 2013 všiml manažer Andrew Gertler a uzavřel s ním nahrávací smlouvu. Za rok 2019 je nejmladším milionářem, který si své peníze vydělal sám, a na svém instagramovém profilu má v současnosti více než 56 milionů sledujících. 

Zveřejněná ukázka láká na bližší odhalení soukromého života autora hitů Treat You Better nebo novějšího Lost In Japan. Mnoho záběrů je věnováno vztahu se zpěvačkou a autorkou hitu Havana Camilou Cabello, s níž od roku 2019 tvoří pár. Seznámili se pět let předtím, stali se blízkými přáteli a společně také tvořili hudbu. Na konci traileru Shawn přiznává, že všechny písničky, které kdy napsal, byly právě o ní. To není jediná velmi osobní věc, se kterou se ve filmu svěří. Velký prostor zřejmě dostane jeho vztah k fanouškům, perfekcionalismus na pódiu, v zákulisí a také dospívání pod drobnohledem veřejnosti. 

Uvidíme mnoho dosud nezveřejněných záběrů ze zákulisí Mendesova raketového vzestupu a také záběry z jeho raného dětství. Trailer začíná slovy „zpívám bez napětí, můj hlas je silný a zdravý”, ta provázela zpěváka velmi dlouhou dobu. Psal je a opakoval pořád dokola, aby si je vsugeroval. Další věcí, která již od pohledu zaujme, jsou scény natáčené přímo ze stage, zachycující neopakovatelnou atmosféru vyprodaných stadionů. „Když vyrazíte na stage a podíváte se okolo sebe, připadá vám to jako sen,” říká Mendes. „Řikám si 'nezvorej to', ale o třicet vteřin později si říkám 'jo, jsem prostě kluk a miluju hudbu, je čas se tomu poddat.”