Seznamka (2016): Co všechno praskne na Langmajera?

Seznamka (2016): Co všechno praskne na Langmajera?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se pomstít chlapovi, který místo manželství vyznává naprosto jiné hodnoty? Jak funguje seznamka a jací exoti se v ní pohybují?

Léta randění pro nic

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa,“ to jsou úvodní slova hlavní hrdinky filmu. Letušky, která se právě usadila v jedné z kaváren, aby čekala na své rande na inzerát. Přišel Lukáš Pavlásek a velmi rychle se svým chováním zařadí do dlouhého seznamu kreténů, které žena během svého života poznala.

Láska z internetu

Film vypráví příběh majitele jedné z internetových seznamek, kterého hraje Jiří Langmajer. Jak se ke svým klientům, a především klientkám chová? A co na to jeho manželka, kterou hraje i jeho skutečná žena, Adéla Gondíková? Bude se Langmajer snažit zachránit pověst seznamky tak, že se zklamaným dámám osobně omluví? Nebo se rozhodne využít svého šarmu a dokázat jim, že na světě nejsou pouze kreténi? Jak použije své sebevědomí a nulové svědomí?

Ohlasy diváků

Film je diváky oblíben proto, že je aktuální. Mnoho lidí jeho sdělení podepisuje v plném znění. Jsou unaveni věčným hledáním lásky a nalézáním stále toho stejného – partnerů naprosto nevhodných pro život.

Film Sezn@mka se částečně točil na Kanárských ostrovech. První verze scénáře, za kterým stojí Zita Marinovová, byla hotová za pouhých osm dní.