Prostřeno: Kožešina z vlastního psa na hlavě, prasečí rypáček na stole a reinkarnace ve vzduchu

Prostřeno: Kožešina z vlastního psa na hlavě, prasečí rypáček na stole a reinkarnace ve vzduchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S dalším týdnem přichází i další partička ke svým sporákům, tentokrát z Prahy a Středočeského kraje. Čtyři muži a jedna žena tvoří novou sestavu amatérských kuchařů pro následující týden. Společnost to bude hodně pestrá – někdo si nepotrpí moc na hygienu a někdo zase na slušné vychování u stolu.

Pondělí ve sklepě u Luboše

Hned v pondělí bude jasné, že to bude mezi pěticí účastníků kuchařské show pěkně jiskřit. Nadja přijde na návštěvu s čepicí, o které tvrdí, že si ji nechala vyrobit ze svého mrtvého psa. To je samo o sobě dost podivné, ale Luboš patří ke skupině lidí, která nejí maso a odmítá i kožešiny. Nadja tak bude muset svou pýchu sundat a odložit. Z Luboše jde totiž strach! Tak to alespoň popsal jeden ze soutěžících. Soutěžící budou mít hodně připomínek k hostitelově domácnosti, protože s uklízením moc času neztrácel a všude je špína.

Luboš (32) zatím stále hledá práci, která by se mu líbila. Dělal zahradníka, prodával chovatelské potřeby, hlídal v ZOO nebo pomáhal v kuchyni. V současnosti je hudebním promotérem. Do soutěže se přihlásil sám a chce tímto způsobem upozornit na plýtvání jídlem.

V úterý pozve dál hosty Roman

Luboš si vyžádá na talíř suchou rýži, protože nemůže jíst omáčku, ve které se vařilo maso. Ostatní pánové se mu budou trochu posmívat, ale Luboš si je jistý, že i oni v příštích životech zmoudří. Debata se tak bude točit i kolem reinkarnace. Roman nevaří ve svém bytě, takže možná za to dostane o pár bodů méně.

Roman (24) pracuje jako číšník a chtěl hlavně poznat, jak probíhá natáčení. Má rád nové zkušenosti a jako zábavu si připraví travesti show.

Středa patří nejmladšímu soutěžícímu, Dominikovi

Dominik dělá brigády, ale rád by se vrátil ke studiu. Žije u kamaráda, kde má v rodinném domě svůj pokoj. Je pravidelným divákem pořadu a chtěl si to zkusit. Jídla vybral taková, která by mohla chutnat všem a jdou udělat i ve vegetariánské variantě.

Dominik (19) bude mít kuchařskou poradnu po telefonu. Když neví, stačí si zavolat o radu. Jeho menu však velký úspěch mít nebude. Nad polévkou dokonce padne „fuj“ a jídlo bude označeno jako výsměch gastronomii.

Ve čtvrtek u Michala

Michal není v pořadu nováčkem, ale podcenil přípravu a nestíhá. Hosté tak přijdou a nic nebude hotové. U stolu bude hodně živo, a dojde dokonce i na hádku. Někdo konečně pustí ven nahromaděné emoce. Kritika bude drsná. Bude hostům vůbec chutnat?

Michal (33) má rozjetou slibnou kariéru v práci, přítelkyni, tříletého potomka a psa. Od natáčení čeká hlavně adrenalin. A vypadá to, že se dočká.

V pátek došlo na Nadju

Jediná žena v soutěži si musela počkat až na pátek. Na stole bude pohřební tematické menu. Nad talířem, který přistane uprostřed stolu a bude z něj trčet prasečí rypák, se budou všichni mračit. Dokonce to vypadá, že se ho bojí dotknout. Chce snad hostitelka, aby „ty věci“ jedli?

Nadja (36) uvádí, že miluje hezké muže a rychlá auta, a proto stále jezdí vlakem a sama. Nakonec z ní vypadne, že se živí jako stand-up komička a je raperkou v kapele. Asi si chtěla udělat hezkou reklamu a zviditelnit se.

Celý týden bude dost výbušný a soutěžící se vůbec nebudou vzájemně šetřit. Bude tak hodně zajímavé, kdo si nakonec odnese výhru, protože tady bude vše o strategii. Bitva začíná už v pondělí.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský text