Příští týden v Ulici: Miloš se ošklivě chytne s Evou a Kryštof zase s Věrou. Žofka se zklame v lásce

Příští týden v Ulici: Miloš se ošklivě chytne s Evou a Kryštof zase s Věrou. Žofka se zklame v lásce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice příští týden připraví některým hrdinům perné chvilky. Miloš a Eva se zkusí usmířit, ale nedopadne to dobře. Mára si vybije zlost na mámě, která ho nikdy v ničem nepodpoří. Žofka zjistí, že se jejímu idolu líbí jiná holka. To ji, spolu s nátlakem ze strany Duškové, donutí sáhnout po žiletce.

Paličatý Miloš se k Evě hned tak nevrátí

Franta přemluví Miloše a Evu ke schůzce, během níž by si mohli rozumně promluvit a usmířit se. Už kvůli své diplomové práci doufá, že nežádoucí spolubydlící se vrátí domů k manželce. Eva se Miloše zeptá na aktuální situaci ve stavební firmě, aby věděla, jak moc musí spěchat s hledáním nové práce. Její slova si Miloš vyloží tak, že jí záleží víc na přísunu peněz než na něm. Jde jí hlavně o to, aby se mohla nadále válet doma a nechodit do práce.

Místo usmíření tak dojde k další nepříjemné hádce a pan Knobloch nadále okupuje Frantův byt. Navíc se zdá, že si z mladíka dělá nového nejlepšího kamaráda – náhradníka za Bédu.

Skyler a Franta se Miloše hned tak nezbaví.
Skyler a Franta se Miloše hned tak nezbaví. | Zdroj: TV Nova

Kryštof vyhodí Věru ze svého nového bytu

Kryštof chce vzít oba synky do nové garsonky a rovnou tam s nimi přespat. Karle to připadá zbrklé a Věrka začne vyzvídat, zda je nový byt čistý a vhodný pro děti. Malý Karlík svou návštěvu u táty propláče, takže se první pokus příliš nezdaří. Věrka si navíc neodpustí další nevyžádané rady a poučky, čímž Kryštofa pořádně rozčílí. Rupnou mu nervy a konečně ze sebe na mámu vychrlí všechny frustrace. Následně ji dokonce vyhodí z bytu.

Věrka nechápe, co udělala špatně. Je přesvědčená, že by se jí syn měl omluvit. Lubošovi je jasné, že Kryštofovi udílela rady místo toho, aby ho prostě podpořila. Přesvědčí ji, aby udělala vstřícný krok a šla se s ním udobřit.

Kryštof při té příležitosti mámě vyčte, že mu nikdy doopravdy nevěřila a že nikdy nestála na jeho straně.

Zklamanou Žofku nadále stresuje neodbytná matka

Žofka si už nějakou dobu myslí na Marka Dvořáka. Když se ale spolu s ním a s kamarádkou Svatkou vydá do Coolny, zjistí, že Markovi se líbí právě Svatka. Toto nemilé poznání, společně s ustavičným nátlakem ze strany matky, přiměje Žofii opět hledat úlevu ve fyzické bolesti.

Paní Dušková jí neustále vymýšlí nějaký program, který sama pokládá za nesmírně zábavný. I když se jí dcera snaží říct, že je zoufalá a nic nezvládá, máma si dál vede svou. Místo podpory zkouší Žofku přimět, aby byla silnější a průbojnější. Doučování s Michalem je jediný způsob, jak se dívka může alespoň na chvíli vytratit z mámina dosahu.

Dušek bude na Vítkův vkus až moc ochotný

Vítek se kvůli jediné hloupé chybě se sprchovým koutem potýká s dalšími finančními problémy –⁠ začíná být už celkem zoufalý. Iva se s celou tou krizí svěří Duškovi, který jim aktuálně pomáhá coby jejich právník. Dušek nabídne Klímovým, že jim nějaké peníze půjčí, ale to Vítek odmítne. Dušek nicméně přijde s jiným nápadem. Chce si nechat zrekonstruovat byt. Kdyby s ním navázala spolupráci Eviva, nemusel by alespoň už nikde shánět zedníky. Iva věří, že takovou skvělou zprávou Vítka potěší, ten však v Duškově velkorysosti a ochotě začne hledat háčky.

Zdroj článku:
  • Autorský text