Láska nebeská: jak vypadají herci po 17 letech?

Láska nebeská: jak vypadají herci po 17 letech?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vánoční klasika, kterou si žádné svátky nenechá mnoho diváků ujít. Jak dnes žije mladík Sam, jeho otčím Daniel nebo jeho láska Joanna? A jak se daří ostatním hercům?

Mladík Sam

Nejroztomilejší role ve filmu. Vyrovnává se s tím, že mu maminka zemřela na rakovinu. Ve stejné době se zamiluje do své spolužačky Joanny. Herci Thomasovi Brodie-Sangsterovi je dnes 30 let.  Za tuto roli byl nominován na Golden Satellite Award a A Young Artist Award. Thomas Sangster stále hraje, získal roli v seriálu Hra o trůny. Je příbuzný herce Hugh Granta.

Samova láska Joanna

Ve filmu ji Sam popisuje jako ráj. Na školní besídce si zazpívala písničku All I Want for Christmas, režisér pak přiznal, že ji byla tak skvělá, že píseň museli upravit, aby zněla více realisticky. Zpěvačka Olivia Olson, která tuto roli ztvárnila, žije v Los Angeles a je jí dnes 28 let.

Daniel – Samův otčím

Ve filmu přišel o manželku, takže se snaží Samovi nahradit i mámu. Jeho osud je velmi smutný. Ztvárnil ho úžasný Liam Neeson, jehož život se moc neliší od této role. V roce 2009 mu při lyžování zemřela manželka, matka jejich dvou synů. Proslavil se hlavně v trilogii 96 hodin.

David alias Hugh Grant

Je zamilovaný do své asistentky Natalie. Herec se proslavil v komediích Nothing Hill, Deník Bridget Jones nebo Jak na věc. Ve filmu Paddington 2 hraje záporňáka Phoenixe Buchana.

Asistentka Natalie

Brzy se do Davida zamiluje. Způsobí mezinárodní konflikt, když se kvůli ní nepohodne britský premiér a americký prezident. Herečka a zpěvačka Martine McCutcheon od 90. let vydala několik desek a věnuje se spíše zpívání.

Nejlepší a nejrychlejší balič dárků Rufus

Tuto roli ztvárnil herec a komik Rowan Atkinson. Dnes je mu neuvěřitelných 65 let, i v tak vysokém věku ještě stále natáčí, v roce 2017 dodělávali třetí film Johnyho Englishe. Nejvíce se proslavil jako Mr. Bean.

Nevěrný manžel Harry

Zapletl se se sekretářkou Miou. Bohužel herec Alan Rickman v lednu roku 2016 zemřel na rakovinu slinivky.

Zdroje: