Nové romantické drama má vše, co si od tohoto žánru slibujete. Skvělé pro dámy i mladé slečny

Nové romantické drama má vše, co si od tohoto žánru slibujete. Skvělé pro dámy i mladé slečny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už za pár dní se „Zranitelná srdce“ objeví exkluzivně v repertoáru Netflixu. Romantické drama je založeno na románu pro mladé dospělé a samotný trailer přináší skvělé emoce a patřičně bombastický soundtrack.

Manželství, ale bez lásky?

„Zranitelná srdce“ se zaměřuje na vztah mezi Cassie Salazarové (Sofia Carsonová) a Lukem Morrowem (Nicholas Galitzine). Ti dva se potkají v baru v texaském Austinu, kde mladá žena pracuje, a spontánně se rozhodnou se vzít – jenže rozhodně ne kvůli lásce.

Talentovaná, ale neúspěšná zpěvačka a skladatelka Cassie má cukrovku a už si nemůže dovolit vysoké účty za lékařskou péči a inzulín, který je pro její život nezbytný. Luke, který právě narukoval k námořníkům, souhlasí s tím, že si ji vezme, aby měla zdravotní pojištění a už se nemusela starat o peníze.

Dvojice zfalšuje pár fotek a e-mailů, aby vztah vypadal věrohodně pro armádu, a vše jde podle plánu. Krátce nato Cassie obdrží zprávu, že její nový manžel přišel v boji o obě nohy a vrací se domů. Najednou spolu musí žít jako skutečný manželský pár, aby jejich podvod nevyšel najevo.

Hlavní hrdinka i producentkou

Elizabeth Allen Rosenbaum režírovala „Zranitelná srdce“. Jako hvězdu svého snímku si vybrala talentovanou herečku s kolumbijským původem Sofii Carsonovou, jež začala svou kariéru v showbyznysu už v jedenácti letech. Pro „Zranitelná srdce“ byla nejen aktivní před kamerou, ale také jako producentka a spoluautorka scénáře.

Druhou hlavní roli ztvárnil Nicholas Galitzine, kterého mohou předplatitelé Amazon Prime Video znát jako prince Roberta z bouřlivého pohádkového muzikálu „Popelka“. Objevil se také v seriálu „Komory“ na Netflixu.

Zdroje článku: