Pátek v Ulici: Mára si našel garsonku a Martina má ohledně Pavlíka svědomí čisté

Pátek v Ulici: Mára si našel garsonku a Martina má ohledně Pavlíka svědomí čisté
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V 4465. díle Ulice se pomalu začíná napravovat to, co se pokazilo, a to hlavně mezi Vendulou a Pavlíkem. Ti dva si spolu sednou a shodnou se minimálně na tom, že do druhého dítěte z trucu teď rozhodně nepůjdou. Ani Mára nečeká na zázrak, a tak řeší, co se dá. Už si našel garsonku za slušný nájem.

10 rad, které vám zachrání manželství

A že to Pavlík s usmiřováním myslí opravdu vážně, o tom svědčí útržek z časopisu, který mu přinesl Mário. Je v něm 10 rad, které by mu údajně měly zachránit manželství.

Jenže neprokoukne Vendula, že se najednou Pavlík chová divně? Aby si zase nemyslela, že to klidně táhne dál na dvě strany. Martina má ale svědomí čisté. Své matce přísahala, že Pavlovi neřekla nic, co by si mohl vyložit jako její zájem. Nic zkrátka nenadělá s tím, že je hezká holka a chlapi se za ní otáčejí. Každopádně také Ája Vendule radí, aby s Hložánkem maličko ubrala. Pavlík je podle ní horká hlava a nemuselo by to dopadnout dobře.

Pavel n
Pavel se chce usmířit. Bude chtít i Vendula? | Zdroj: TV Nova

Mára už propočítává, jak moc ho rozvod stáhne z kůže

Že by se po tom všem Karla s Kryštofem usmířili? To nejspíš nepřipadá v úvahu. Už teď Kryštof dělá, co jen může, aby z toho nevyšel jako ten největší poraženec. Zatímco přespává v Coolně, rozhazuje sítě, kde se dá. Také propočítává, na kolik ho takový rozvod vyjde.

Diváci ale nechápou to, proč hrdě odmítá garsonku od Karly a hledá si jinou za nájem a v neobyvatelném stavu. Taky jim nejspíš hlava nebere fakt, že Kryštof zmiňuje, že bude Karle platit nájem bytu, ve kterém kluci bydlí. Vždyť se o ně budou starat zároveň, navíc Karla vydělává, tak ať si nájem táhne sama! Také počítá s tím, že bude Karle dávat tak čtyři tisíce na každého kluka. Chudák Mára. Zatímco on vydělával a staral se o rodinu, Karla si užívala jinde. A je to Mára, který dopadne ze všech nejhůř. Koneckonců to byl ale on, kdo chtěl rozvod.

Zdroj článku:
  • Autorský text