Diváci se mohou v nové řadě Policie Modrava těšit i na Filipa Tomsu

Diváci se mohou v nové řadě Policie Modrava těšit i na Filipa Tomsu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nové sérii Policie Modrava se objeví opět i herec Filip Tomsa ve známé roli poručíka Kamila Sedláčka. Jako celá řada jiných herců je u natáčení už od první série a do malebného kraje na Šumavě se vrací rád už řadu let.

Před seriálem se ještě v roce 2011 natočil televizní film, který měl zřejmě sloužit jako pilotní díl seriálu, ale nebyl tak označen. Na seriál si diváci museli ještě pár let počkat a u střední generace si projekt s příjemným a neokoukaným obsazením získal velkou popularitu.

záběr z nové řady seriálu, zdroj: TV Nova

Je to dáno i tím, že lidé z vyšetřovacího týmu se chovají přirozeně, řeší případy, které jsou uvěřitelné, a celé herecké obsazení si za ty roky práce vytvořilo téměř rodinné vazby. A protože byl Kamil Sedláček vždy platným členem týmu Jany Vinické, nemůže chybět ani v poslední sérii. Oblíbený kriminální seriál se vysílá od roku 2015 a následujícím dobrodružstvím se letos uzavře.

Stejně jako předchozí řady, i ta poslední bude mít osm dílů a ve všech se Tomsa objeví. A jak mu poručík za ty roky přirostl k srdci?

„Můj vztah ke Kamilovi je veskrze kladný. Je to hodný, slušný a přímý profesionál, kterému se z mého pohledu lidsky nedá nic vytknout. Ale vývoj u něj nečekejte. Úloha mé postavy v seriálu byla čistě praktická. Pomáhal jsem posouvat děj a byl jedním z průvodců v jednotlivých epizodách,“ vysvětlil Tomsa.

Herec se také zmínil, že se mu ze všeho nejvíce bude stýskat po konkrétních lidech. Zároveň dodal, že je dobře, že seriál se uzavře v období, kdy je u diváků oblíbený, a nebudou se točit další díly, které by děj zbytečně natahovaly.

Filip Tomsa, zdroj: TV Nova

A jaký byl Filip Tomsa před Policií Modravou a jaký je nyní?

„Především o mnoho let mladší, naivnější a sám. Dnes jsem ženatý, mám dvě skvělé dcery, a tím pádem jsem i šťastnější,“ dodal Tomsa.

Jak prozradil jeden z jeho hereckých kolegů Matěj Dadák, přestože natáčení skončilo, herci si za ty roky vytvořili tradici a sjíždí se každý rok na masopust do Srní, kde tráví víkend, který jim zpestřuje zabíjačka a výslužku si odváží domů. A tradici chtějí i nadále dodržovat.

Nová série začíná 4. září ve 20:20 na Nově a od 28. srpna je na Voyo, kde si lze také přehrát všechny starší díly.

Zdroje článku: