O překvapení v seriálu ZOO rozhodně nouze nebude

O překvapení v seriálu ZOO rozhodně nouze nebude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máme už za sebou pár dílů po prázdninách a už teď je jasné, že podzim bude zajímavý. Minimálně v seriálu ZOO. Scenáristé pro nás připravili díly nabité napětím a nebudou chybět ani překvapení.

Všichni jsme tušili, že svatba Petra a Markéty není dobrý nápad, a v hloubi duše to asi tušil i sám Petr. A protože už víme, jak dopadla, tak si to můžeme odsouhlasit. Dopadla fiaskem. Nevěsta odmítnutá u oltáře není nic příjemného. Když je ale takovou nevěstou nesympatická Markéta, mnohé to možná spíš potěší.

Protože je to ale chytrá hlava, tak ze svého původního plánu pomstít se Petrovi upustila. Místo toho se naopak rozhodla ukázat, jak je úžasná, chápavá a velkorysá bytost, a tak na Petra zahrála divadlo o tom, že chápe jeho rozhodnutí. Cílem bylo namotat ho zpět, protože když ukáže, jak je skvělá, tak ji přece Petr musí milovat. Opak je pravdou, toto se neděje snad ani v seriálech a Petr samozřejmě svůj názor nezmění.

A pojďme se podívat dál, máme tu něco, co překvapivé určitě je. Těhotenství Viky! Zatímco její představitelka Eva Burešová v srpnu porodila zdravého chlapečka a mnohé asi překvapilo jeho jméno Tristan William, postava, kterou ztvárňuje, je na samém počátku těhotenství a sama ještě neví, jak se k celé situaci postavit. Vše je zatím tajné a jako první se o tom dozvídá spolubydlící Sid, která v odpadkovém koši vypátrá těhotenský test.

Věříme, že největším překvapením to ale bude pro otce dítěte, kterým není nikdo jiný než Petr. Ten ovšem ještě netuší, že Viki je zároveň i Alex, do které se před časem zamiloval a která mu nesmírně chybí. Jak tohle dopadne, to je zatím v rukou scenáristů, ale věříme, že o překvapení nouze opravdu nebude. A jak už to tak v seriálech bývá a všichni doufáme, že tento nebude výjimkou, mělo by to dopadnout dobře. Chceme přece, aby se cesty Viky a Petra daly zase dohromady, zejména teď, když je jejich láska potvrzena miminkem.

Dalším velkým překvapením jistě bude tajemství Sid, která v práci tvrdí, že je sirotkem z dětského domova, protože nechce přiznat, z jaké rodiny ve skutečnosti pochází. Toto odhalení bude jistě také hodně zajímavé, a to nejen pro všechny kolegy ze ZOO, ale také pro Adama alias Haďáka, který kolem Sid pomalu krouží.

Také jsme se mohli dozvědět, že celou ZOO čeká obrovské překvapení v podobě finančního daru od bývalého zaměstnance, který ZOO odkázal celých šestnáct milionů korun. Tak to už je pěkná částka, díky které se může ZOO dostat z problémů, kterým čelí, a žádná zvířata nemusí posílat pryč, naopak může zajistit lepší podmínky pro ta stávající. Lepší překvapení si ZOO ani nemohla přát.

Věříme, že se tvůrcům podaří nás překvapit ještě víckrát, seriál je totiž rozjetý opravdu zajímavě. A my jsme zvědaví stejně jako vy. Na další díly se můžeme těšit v úterý a čtvrtek a v případě, že nám něco uniklo, máme k dispozici internetové vysílání a díly z archivu.

Zdroj článku:
  • Autorský text