Novinky na Netflixu na třetí únorový týden se netočí jen kolem svátku zamilovaných

Novinky na Netflixu na třetí únorový týden se netočí jen kolem svátku zamilovaných
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znudění manželé si zkusí, co obnáší nevěra, parta mladých bojovníků se chystá pomstít smrt přítele a starý známý vesmírný tým bude řešit další strategické problémy související s dobýváním vesmíru.

Věrnost nade vše

  • Itálie, 2022, vztahové drama, od 14. února

Nový italský seriál s poetickým názvem se představí v šesti epizodách. Ale romantiku nečekejte. Margherita je úspěšná architektka, ale v soukromém životě moc sebedůvěry nemá. Na svého muže žárlí, a protože Carlo je profesorem na univerzitě, je přesvědčená, že je jí nevěrný s některou z mladých studentek. Přestože nemá žádný důkaz, tak je svou myšlenkou posedlá a manželství to moc neprospívá.

Právě žárlivost oba nakonec dovede k aférkám a budou se muset ke svému manželství postavit čelem a rozhodnout se, zda stojí za záchranu.

V hlavních rolích se představí Michele Riondino a Lucrezia Guidone. Natáčelo se v Miláně, Římě a Rimini.

Pěstní msta

  • USA, 2022, bojová umění, od 17. února

A máme zde další superhrdinský film. Film navazuje na seriál Wu Assassins a má stejné herecké obsazení. Jak tvůrci uvádí, není třeba znát seriál. Film je točený samostatně.

Herecké obsazení tvoří:

Iko Uwair: indonéský herec, kaskadér a mistr bojových umění

Lewis Tan: britský herec a mistr bojových umění

Lawrence Kao: americký herec

Juju Chan: americká herečka narozená v Hongkongu, mistryně bojových umění

Pearl Thusi: jihoamerická modelka

Děj filmu je umístěný do Bangkoku a jak je z hereckého obsazení patrné, vše se bude točit kolem bojových umění. Původní úmysl pomstít smrt přítele se bude měnit na boj s prastarými nepřáteli z jiného světa.

Jednotky vesmírného nasazení

  • USA, 2020-2022, sitcom, od 18.února

Pokud máte rádi Johna Malkoviche, tak vám nejspíš první řada seriálu neunikla. Právě teď je dobrý okamžik si bláznivý seriál připomenout a těšit se na druhou řadu, která už míří k divákům.

10 epizod druhé řada si bude opět dělat legraci úplně ze všeho, od lidí, přes hloupost až po vesmír. Steve Carell je v roli generála velice trefně obsazený a v ničem nezaostává za šíleným vědcem v podání Johna Malkoviche, který je samozřejmě „tahounem“ seriálu. Interakce této dvojice funguje a je opravdu zábavná.

Prvních 10 epizod rozhodně našlo silnou diváckou základnu a tvůrci sitcomu Kancl slibují, že druhá řada bude ještě lepší než ta první. Jednotky vesmírného nasazení jsou připravená do akce.

 

Zdroj: