Na Netflix se dostane i muzikál o princezně Dianě. Kdy se ho dočkáme?

Na Netflix se dostane i muzikál o princezně Dianě. Kdy se ho dočkáme?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Princezna Diana – o této okouzlující dámě bude vysílaný na Netflixu muzikál. Tento muzikál se na streamovací kanál dostane dokonce ještě dříve než na nejznámější divadlo Broadway. Kvůli koronavirové krizi se tento muzikál točil bez diváků.

Na stránky Netflixu se podívá však již na začátku roku. Už ale v říjnu můžeme na službě Netflix zhlédnout nahrávku a upoutávku. Budeme moci tak sledovat životní příběh krásné princezny Diany, soužití s manželem, princem Charlesem, a všechny momenty a zvraty v jejím krátkém životě. Navíc, viděl někdo muzikál o královské krvi? Pak se můžeme opravdu na co těšit.

Proč muzikál na Netflixu?

Ačkoliv původně měl být muzikál o britské princezně určen jen pro divadelní prkna, autoři se rozhodli, že ho vydají i online.

Jak jinak než na Netflixu, kde se dostane do celého světa, a diváci tak mohou okusit tóny muzikálu bez toho, aniž by museli vycestovat až do Ameriky. Je to možná způsobeno také tím, že kvůli světové pandemii, zůstala všechna divadla zavřená. Proto se jistě tvůrci rozhodli pro tento výjimečný krok.

Na co se můžeme těšit

Muzikál mapuje život britské princezny Diany. Můžeme se těšit na všechny momenty jejího života od dospívání až po osudnou tragickou nehodu, při níž v mladém věku zahynula. Dále uvidíme vztah a manželství s princem Charlesem, jeho rozpad i princovo soužití se současnou manželkou, vévodkyní Camillou. V muzikálu ovšem nebudou ani chybět princezniny dva synové, William a Harry. Krásnou princeznu Dianu si zahrála Jeanna de Waal. Režie se ujal Christopher Ashley.

Producenti si velmi chválí nápad – přidání muzikálu právě na Netflix. Jsou nadšeni z toho, že v dnešní hektické době je možné s diváky sdílet to, co mělo být jen divadelních prknech. Ačkoliv divadlo je divadlo, tomu se snad nic nevyrovná, mají tak diváci možnost zhlédnout velmi kvalitní a příjemnou zábavu.

 

Zdroje: