Emmu Corrin okamžitě obsadili do role lady Diany, přitom dělala konkurz na Camillu

Emmu Corrin okamžitě obsadili do role lady Diany, přitom dělala konkurz na Camillu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakmile přečetla pár řádků z rozhovoru lady Diany a prince Charlese, bylo vymalováno. I když dělala konkurz na roli Camilly, těžko bychom si jako Dianu v nové sérii The Crown představili někoho jiného.

Čtyřiadvacetiletá herečka Emma Corrin je pro mnohé spíše talentovaným nováčkem. Narodila se v anglickém Royal Tunbridge Wells v Kentu. Získala titul na University of Cambridge, stát se herečkou byl od malička její sen. Později ještě studovala angličtinu a drama na St Johns College a již během studia se často objevovala v různých divadelních inscenacích.

Role mladičké Diany Spencer jí byla předurčena. V jednom rozhovoru uvedla, že její maminka byla lady Di tak podobná, že si je lidé pletli a klaněli si jí v restauracích, kavárnách apod. Emma zřejmě zdědila krásu po mamince.

Ačkoli se nejdříve soustředila na přípravu pro konkurz na Camillu Parker Bowles, celé to nakonec dopadlo jinak. Režiséry tato talentovaná mladá herečka vskutku zaujala, spíše se ale hodila na jinou roli, která v roce 2019 ještě v seriálu nebyla. Po čase se jí ze štábu ozvali, aby jí nabídli roli miláčka všech Britů, lady Diany. Následovalo už jen společné zkoušky a čtení s Joshem O'Connorem, představitelem prince Charlese, jejím seriálovým manželem.

Herci si sedli a vzájemnou spolupráci si pochvalovali, natáčení mohlo začít. Role lady Di se Emma zhostila naprosto skvěle, nemluvě o některých choulostivých scénách z osobního života Diany, která se potýkala s poruchou příjmu potravy. Herecký výkon Emmy Corrin ve čtvrté řadě seriálu The Crown byl rozhodně nadprůměrný a nikoho lepšího do role dosadit nemohli. 

V dalších sériích seriálu nahradí Emmu Australanka Elizabeth Debicki. O další nabídky ale určitě nebude mít tato talentovaná kráska nouzi.