ZOO: Podlehne Mára krásné Adélce?

ZOO: Podlehne Mára krásné Adélce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se Mára zachová, když zjistí, že má o něj Adéla zájem? Dokáže odolat a bude věrný své přítelkyni, anebo se rozhodne pro změnu? Osud tomu přál, aby se hodný, ale trochu ušlápnutý Mára a krásná, ale opuštěná Adélka poznali. Tady se potvrzuje rčení, že na všem zlém jde najít něco dobrého.

Záměr Lubora (náměstka zoo), ublížit Marii Roklové přes rodinu, totiž ponoukl Adélu, aby Máru varovala před možnou kontrolou v jeho baru. A protože do baru kontrola přišla a díky včasnému varování nic nenašla, bude na Márovi, aby Adéle poděkoval. A již z jejich prvního setkání je zřejmé, že jsou mezi nimi vzájemné sympatie. Navíc je Adéla krásná, chytrá a okouzlující žena, kterou by dokázal odmítnout snad jen šťastně zamilovaný muž.

A ačkoli je Mára ve vztahu s Mínou, na lásku až za hrob to zrovna dvakrát nevypadá, což ostatně už jednou dokázal, když Mínu podvedl s Markétou, nastávající manželkou pana soudce. Abychom Márovi nekřivdili, ani Mína mu není věrná a ve volných chvílích se schází s jiným, bohatým, ale hlavně ženatým mužem. Myslím si, že více důkazů o tom, že jejich vztah není ani pro jednoho z nich žádná velká výhra, není potřeba. Otázka je, jak dlouho potrvá, než si to sami přiznají. A teď se k tomu všemu připlétá Márovi do cesty sexy Adélka, která nám už ve vztahu s Albertem ukázala, že se nebojí si život pořádně okořenit a že umí velmi dobře využívat své ženské zbraně.

Když k tomu ještě přičteme skutečnost, že je Adélka také hodná a milá žena, je více než jisté, že pro Máru nebude jednoduché odolat. A navíc je zřejmé, že jediný komu by vadilo, kdyby skončil v náručí krásné Adélky, by byla jeho žárlivá přítelkyně Mína. Vyrazí Adéla do boje o Márovo srdce? Jaké zbraně použije? A jak se k tomu všemu postaví Mára? Zajímá vás koho si Mára vybere a kdo nakonec zůstane na ocet? Nezbývá nic jiného, než se dívat! 

Zdroj článku:
  • Autorský text