Sokyně nebo kamarádky? Kateřina a Ingrid, která vyhraje Lumíra?

Sokyně nebo kamarádky? Kateřina a Ingrid, která vyhraje Lumíra?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně je Lumír u konce svého nejhoršího období, kdy alkoholem zapíjel žal po Světlaně a pak se snažil alkohol přebít randěním. Jenže to mu na rozdíl od Ingrid nešlo. Diana mu dala košem a nevydařily se ani další jeho vztahy. Teď nejspíš skončí s Kateřinou. Jak tuhle informaci nakonec pobere Ingrid?

Proč se Lumír s Ingrid vůbec sestěhovali?

Dějová linka Lumíra s Ingrid připomíná grotesku a někteří diváci se rozhořčují nad tím, proč dávají scénáristé Lumírovi takhle komický děj. Možná se jen snažili vyobrazit člověka, kterému se ze dne na den život převrátil vzhůru nohama. Když člověk přijde o milovanou ženu a zároveň i o maminku svého dítěte, něco se s ním dít musí. Lumír tedy zcela klasicky propadl alkoholu.

Prázdné místo v srdci se později pokoušel zaplnit nějakou ženou. S Ingrid mu to nevyšlo, protože byli spíše dobrými přáteli, a proto vložil veškeré své naděje do Diany. Ta mu nakonec dala košem a ze seriálu zmizela hned po tom, co její dcera Jana odjela studovat do zahraničí. Později si Lumír po vzoru Ingrid nainstaloval seznamovací aplikaci. Díky ní se sice seznámil se zajímavými ženami, žádná s ním však nakonec nezůstala.

Celou dobu se však kolem něj motala Kateřina. S tou nakonec podle všeho začne tvořit pár. Tedy jestli jim Ingrid nezačne házet klacky pod nohy.

Že by spolu jednu domácnost začali sdílet Lumír, Ingrid a Kateřina? To těžko!

Na celé situaci je nejkomičtější, že Ingrid s Lumírem začala bydlet jako kamarádka, ale hned na to si oba stáhli seznamovací aplikaci, aby si našli partnera. Pak ale jejich společné bydlení nedává smysl, ne? Ingrid s Kateřinou zatím problém nemá. Ale fakt, že spolu Lumír, Ingrid a Kateřina budou sdílet jednu domácnost, je nepředstavitelný.

Ještě se může stát, že Ingrid začne na Kateřinu žárlit. Přát mu ji paradoxně nebude ani jeho máma Vilma. Ta má s Kateřinou už delší dobu spory, které se o Vánocích naštěstí trošku obrousily. Pořád to však neznamená, že bude Vilma nejšťastnější maminkou v životě, když se dozví, s kým to Lumír vlastně randí.

Zdroj článku:
  • autorský text