Markéta Hrubešová a Anna Fixová z Ulice budou mít 17. března narozeniny!

Markéta Hrubešová a Anna Fixová z Ulice budou mít 17. března narozeniny!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se herečky Markéta Hrubešová ani Anna Fixová už neobjevují. Věrné diváky by však mohlo zajímat, jak se herečkám daří i mimo Ulici. Obě herečky neztratily nic ze svého půvabu a 17. března oslaví své narozeniny!

Markéta Hrubešová oslaví padesátku

Velké oslavy se budou konat u Markéty Hrubešové už 17. 3., kdy oslaví padesát let. Padesáté narozeniny nejsou na Hrubešové vůbec znát. Je vidět, že má štěstí. Patří mezi ženy, které zrají jako víno.

Markéta Hrubešová se jednu dobu objevovala v Ulici jako Tamara Elliot. I tady zamotávala hlavu řadě mužů. Pletky s ní měl známý záletník Oldřich Farský, který se později dozvěděl, že právě s Tamarou má nemanželského syna Jakuba. Právě na Jakubův popud se věci daly do pohybu, když na vlastní pěst rozjel pátrání po biologickém otci. Těžko říct, co by Oldřich udělal, kdyby se o synovi dozvěděl před mnoha lety. Skončilo by manželství s Jitkou Farskou?

Markéta Hrubešová nechtěla dělat Oldovi problémy. Možná i proto mu nic neřekla. Potkala zámožného podnikatele, se kterým odjela do Londýna. Tam jí nic nechybělo, a proto neměla důvod Oldovi, který pro ni byl jen zpestřením, rozbíjet rodinu. Přesto do ní zatloukla pomyslný poslední hřebíček do rakve, když Jakubovi v pátrání po otci nezabránila. Jitka Farská novinku o nemanželském synovi skousla jen s velkou nechutí. Byl totiž živoucím důkazem věčných záletů jejího manžela. Do Tamary Elliot byl jednu dobu blázen také učitel Hynek Urban, ten se však nakonec spustil se studentkou Gábinou Pumrovou.

Anně Fixové bude 38 let

Anna Fixová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ve stejný čas jako herečka Markéta Hrubešová bude narozeninový dort rozkrajovat také herečka Anna Fixová, které bude 17. března 38 let. Anna Fixová se v Ulici proslavila rolí Moniky Farské. Byla to podnikavá žena, která jednu dobu vlastnila Coolnu. Dlouhodobě chodila s Márou, se kterým však nechtěla založit rodinu, a proto se jejich vztah rozpadl. Místo, aby se s Márou usadila, začala studovat a zachraňovat děti na misích v Africe. To se však Márovi nelíbilo a už vůbec ne jeho mámě Věře Marečkové, která v Monice oblíbenou snachu rozhodně neviděla.

Nicméně mezi Monikou a Márou to láska byla, jen se každý později vydal svou vlastní cestou. Jednu dobu se dokonce Monika k Márovi pokoušela vrátit a vyspali se spolu. Tou dobou se už ale Mára potkával s Karlou, ke které ho to velmi táhlo. Protože už Mára neměl o Moniku zájem, její dějová linka skončila. Z Ulice se Monika Farská vytratila podobně jako její otec Oldřich Farský nebo její seriálová sestra Lída. Z rodiny Farských v Ulici zůstala už jen herečka Ilona Svobodová – představitelka Jitky Farské. Těžko říct, zda na ni ještě v Ulici čeká nějaká větší dějová zápletka.

 

Přejeme všechno nejlepší!

 

Zdroje: