Hvězda Slunečné Eva Burešová a její vztah s porotcem MasterChefa. Bude Přemek Forejt dalším členem rodiny Salvatore?

Hvězda Slunečné Eva Burešová a její vztah s porotcem MasterChefa. Bude Přemek Forejt dalším členem rodiny Salvatore?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dne 20. června 2017 se jí narodil syn Nathaniel Adam Salvatore Krásný. Jeho otcem je hudebník Michael Krásný. Se synem si ale nestačili vytvořit silné vazby. Vyhlídky na společný život s tímto, o devět let starším partnerem, se naprosto rozplynuly krátce po narození potomka. Eva Burešová si malovala společnou budoucnost naivně narůžovo.

Tak jako si každá zamilovaná žena na začátku vztahu myslí, že právě ONA toho dosáhne a její vyvolený se kvůli ní změní, protože je přece úplně jiná než ty předešlé a navíc mají společného potomka, uvažovala Eva jistě úplně stejně o jejím vztahu s Krásným. Bohužel ani v případě tohoto bohéma osobní kouzlo a veselá povaha této krásné a talentované zpěvačky a herečky nezafungovala. Michael vždy dával přednost své profesi a čím více žen se kolem něj točilo, tím se cítil lépe. Po narození syna se jeho práce stala perfektní výmluvou pro to, aby doma s rodinou trávil co nejméně času. Vztah ztroskotal. Eva sice probrečela několik nocí, ale tato zkušenost ji paradoxně posunula neuvěřitelně dál, postavila se na vlastní nohy, naplno rozjela svou kariéru a dokázala si, že i bez muže si hravě poradí a může být svému synovi perfektní a milující mámou na plný úvazek. 

Čtěte také: Marek Lambora chtěl ze seriálu Slunečná odejít, kvůli penězům ale zapomněl na své ambice

Pevné pouto se svým nejdražším Nathanielem Eva ještě zpečetila. Jako druhé jméno si k tomu svému přisvojila Salvatore, které její syn získal od své italské křestničky. 

Druhým „náhradním“ tatínkem v pořadí byl tanečník Matyáš Adamec, o šest let mladší partner. 

Čtěte také: Marek Lambora ze seriálu Slunečná nechodí s Evou Burešovou, ulovila ho krásná Miss

„S Matyášem jsme se poznali v projektu Roztančené divadlo. To je soutěž mezi divadly, kdy herci a herečky tancují s profesionálními tanečníky. Reprezentovala jsem Činoherní klub a mým partnerem byl právě on. No a těch pět nebo šest měsíců, které jsme měli na trénování, jsme víc věnovali seznamování,“ popsala Eva Burešová v rozhovoru pro Magazín DNES.

Jako druhé jméno si k tomu svému přisvojila Salvatore, které její syn získal od své italské křestničky. 

Pochvalovala si, jak si Matyáš s Nathanielem padli do oka, výborně si rozuměli, hráli si spolu, ale vztah po roce nakonec taky dospěl k rozchodu. 

Čtěte také: Mámou nazývala svou tetu, zavzpomínala na své dětství bez rodičů Tereza Brodská, hvězda seriálu Slunečná

Momentálně se Eva cítí velice šťastná, protože je zamilovaná a svou lásku sdílí s přítelem Přemkem Forejtem. O svůj vztah se zpočátku nechtěli s nikým podělit, možná proto, že se báli, jestli a jak ji to bude klapat, ale po půl roce stále tvoří krásný a harmonický pár. 

V online rozhovoru pro Evropu 2 Eva veřejně přiznala, že neumí vůbec vařit. Ale umí výborně objednávat. Žertovala, že si takhle jednou objednávala jídlo a k tomu dostala i Přemka. A od té doby jsou spolu. Je vidět, že v jejich vztahu nechybí ani humor. 

Čtěte také: Hvězdy Slunečné: Co je při natáčení pobavilo a kdy se jim naopak strachy tajil dech

Snad tedy tentokrát hvězda seriálu Slunečná trefila do černého a jídlo pro ni a jejího syna už bude připravovat jen tento známý šéfkuchař a porotce pořadu MasterChef Česko.