Dhar Mann oslovil milióny lidí na celém světě svými krátkými motivačními videi

Dhar Mann oslovil milióny lidí na celém světě svými krátkými motivačními videi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svět videí a natáčení není jen hollywoodská produkce a slavné seriály natáčené pod taktovkou Netflixu, CBS nebo dalších známých platforem. V nedávné době se podařilo na celosvětový trh proniknout i soukromému projektu. Kdo je Dhar Mann a proč jsou jeho videa tak populární?

Motivace není nikdy dost

Krátké video s tématem ze života, které je navíc opatřeno titulky. To je klasický počin motivačního řečníka Dhar Manna. Nejedná se o žádný velký filmový počin, herci jsou často stejní, a pozadí celého natáčení není až tak podstatné. O co tedy běží? O sdělení uvnitř videa. Dhar Mann se ve svých videích orientuje na širokou veřejnost a představuje běžné scény z každodenního života. Na konci každého videa je samozřejmě happy end a poučení hříšníka. Vypouští zkrátka do světa videa o tom, jak by to mělo v mezilidské komunikaci vypadat.

Miliony fanoušků po celém světě

Motivační řečník se ze svého sídla v Americe dostává do domácností po celém světě. Jeho profily na sociálních sítí sleduje více než 28 miliónů uživatelů. Některá videa zaznamenala i miliardu zhlédnutí. Autor je aktivní na Facebooku, Instagramu, YouTube i TikToku, a téměř každý den přidává nějaké video ze své produkce. Jako každý influencer se ale rád podělí i o střípky ze svého soukromí, a tak se na jeho profilu dozvíte i o jeho silné víře v Boha a o tom, jak roste jeho novorozená dcera.

Témata z každodenního života

Motivační řečník si nejčastěji bere na paškál mezilidské vztahy. V jednom videu vidíte, jak se chová někdo neuctivě k osobě s nadváhou, v jiné zase poznáte, že vracet se ke vztahu, který byl toxický, skutečně nemá smysl. Videa jsou zaměřena na všechny věkové kategorie uživatelů, i proto jsou tak úspěšná.

Znáte tohoto tvůrce online obsahu i vy?