Arnold Schwarzenegger se v 73 letech stal poprvé dědečkem. Malá Lyla Marie je potomkem J. F. Kennedyho

Arnold Schwarzenegger se v 73 letech stal poprvé dědečkem. Malá Lyla Marie je potomkem J. F. Kennedyho
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poprvé si vyzkouší úkoly prarodičů. Výlety, dárečky, sladkosti, to vše ho čeká. Z děťátka mají všichni velkou radost. Arnoldova nejstarší dcera Katherine, která je spisovatelkou, přivedla na svět holčičku. Maminka i miminko jsou už v pořádku doma. Mezi prvními dorazili právě děda a babi.

Lyla Marie Schwarzenegger Prattová. Tak zní celé jméno prvního vnoučátka. Prostřední jméno Maria dostala po své babičce Marii Shriverové. Hrdý tatínek Chris Pratt, americký herec, se dceruškou pochlubil na svém účtu na sociálních sítích. Poblahopřát přišli také sourozenci Katherine – bratři Patrick, Christopher a sestra Christina. Dědeček rozhlašuje, že má miminko ty nejlepší geny a dokáže i nemožné.

Čtěte také: Chybička se vloudila aneb přešlapy ve světoznámých filmech

Datum narození malé princezny je pro veřejnost velkou neznámou. Celý průběh těhotenství nijak zásadně nedokumentovali na sociálních sítích, chtěli si dopřát trochu soukromí. Svatbu měli minulý rok v červnu, letos v dubnu fanouškům oznámili, že se těší na miminko, ale od té doby žádnou fotku do světa neposlali.

V jakých filmech můžeme dědečka Arnolda vidět?

V roce 1970 započal svou kariéru ve filmu Herkules v New Yorku. Akční fantasy komedie, která je známá jen díky Schwarzeneggerovi, film se umístil na seznamu 100 nejhorších filmů.

Role, které ho asi nejvíce proslavily, jsou z prvních dvou sci-fi filmů ze série Terminátor od režiséra Jamese Camerona.

Dalším velmi oblíbeným filmem mezi diváky je akční sci-fi film s prvky hororu – Predátor.

Za roli ve filmu Stay Hungry (Zůstaň hladový) získal ocenění Zlatý glóbus za nejlepší herecký debut ve filmu.

Rodina s 35. prezidentem USA?

Arnoldovou manželkou je Maria Shriverová, která pochází z Kennedyovské dynastie. Jejím strýcem byl prezident John Fitzgerald Kennedy, takže by se to dalo považovat za vzdálenou rodinu.