Zavzpomínejte s námi na Hrihorije Lisečka, Moniku Farskou a Markétu Havránkovou

Zavzpomínejte s námi na Hrihorije Lisečka, Moniku Farskou a Markétu Havránkovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice je nekonečný seriál a od roku 2005 se v jeho hlavních i vedlejších rolích vystřídala celá řada herců. Nyní se podíváme na druhou část oblíbených herců, kteří v seriálu již nefigurují.

Monika Farská

Moniku z rodiny Farských hrála herečka Anna Fixová. V seriálu působila v jeho začátcích, a to po mnoho dlouhých let. Monika byla v seriálu Ulice ušlápnutá dívka, která se moc neprojevovala. Její účinkování skončilo tak, že odjela zachraňovat děti do Afriky. Nyní se více než své herecké kariéře věnuje focení.

Hrihorij Lisečko

Hrihorije hrál Alexander Minajev. Ruský přízvuk ho doprovázel během jeho účinkování zcela přirozeně díky jeho původu. Hrihorij přijel do České republiky s cílem založit zde rodinu a začít zcela novou kapitolu života. Jeho začátky probíhaly v hračkářství kde pracoval. Hrihorij měl pouze roční přestávku od Ulice, kdy odjel pracovat na farmu Henryho do Ameriky. Jeho účinkování v Ulici však skončilo tragicky, zahynul totiž při požáru v dílně, který sám neúmyslně založil.

Markéta Havránková

Markéta Havránková alias Berenika Kohoutová, známá česká herečka a zpěvačka, která si zahrála v celé řadě českých filmů a seriálů. Markéta neměla vůbec jednoduchý život, prožívala rodinné problémy se svým otcem, kterého nesnášela i kvůli jeho orientaci, nakonec se sblížili, ale krátce na to její otec zemřel při autonehodě.

Pochází z dětského domova. Její chování se dá přirovnat k hurikánu, není to žádná klidná dívenka, ačkoliv tak může na první pohled vypadat. Markéta si prožila románek s Jardou Hejlem, který však neklapl, a proto se rozhodla odstěhovat se. Tím skončila její pouť seriálem Ulice.

Berenika Kohoutová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto