AZ-kvíz: Buďte jedním z těch, kteří uspějí v našem vykutáleném kvízu

AZ-kvíz: Buďte jedním z těch, kteří uspějí v našem vykutáleném kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
AZ-kvíz je nejdéle vysílanou vědomostní soutěží na našich televizních obrazovkách. Nadále přitahuje zájemce z řad mužů i žen, kteří si touží odnést sice nevelkou, ale stále atraktivní výhru. Zahrajte si s námi náš vlastní kvíz jen tak pro zábavu a odreagování.

Oblíbená televizní soutěž AZ-kvíz přitahuje nejen k obrazovkám, ale také přímo do studia lidi nejrůznějších věkových kategorií a profesí, se základním vzděláním i vysokoškoláky. V pořadu zaznělo už více než 250 000 otázek z rozmanitých oborů a oblastí. V roce 2014 se do historie AZ-kvízu zapsaly dvě zajímavé události, nejvyšší výhra 27 000 Kč a nejvyšší prémie 24 000 Kč.

V roce 2005 přišli tvůrci z televizního studia v Brně s novou variantou pořadu AZ kvíz junior pro děti, vzniklo ale i několik speciálů s celebritami nebo s pětinásobnými účastníky původní soutěže. Zajímavou novinkou byl rovněž webový kulturní speciál pro ČT Art. Soutěžit mohou nejen hráči ve studiu, nýbrž i návštěvníci webových stránek pořadu, které v roce 2021 zaznamenaly přes 2 500 000 zobrazení, přičemž v průměru každý druhý návštěvník si tam i zasoutěžil. Stránka kromě pravidel nabízí zábavnou virtuální hru. Pobavit se můžete také u naší verze AZ-kvízu, v níž je samozřejmě zapotřebí správně odpovědět na nejrůznější otázky.

Doufáme, že se vám náš AZ-kvíz líbil stejně jako ten skutečný a že se s námi rádi pustíte do dalších zajímavých kvízů. Přejeme vám hodně štěstí v jejich zdolávání.

Zdroj článku: