Diskuze

Zítra v Ulici: V pátek Lumír kontaktuje podezřelé lidi a Klárce zavolá táta

Radek, zneklidněný dalšími výhrůžkami Pokladníka, předá Lumírovi kontakt na určitou skupinu lidí, která „uklízí nepořádek“. Lumíra v důsledku toho navštíví večer nečekaný host. Mezitím začíná vyzvánět Adrianin telefon a Klárka je štěstím bez sebe – volá jí tatínek z Brazílie.
Zpět na celý článek

Radek, zneklidněný dalšími výhrůžkami Pokladníka, předá Lumírovi kontakt na určitou skupinu lidí, která „uklízí nepořádek“. Lumíra v důsledku toho navštíví večer nečekaný host. Mezitím začíná vyzvánět Adrianin telefon a Klárka je štěstím bez sebe – volá jí tatínek z Brazílie.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Antonín Procházka chodí do Ulice relaxovat
02.11.2021

Antonín Procházka chodí do Ulice relaxovat

Úspěšný divadelní režisér a scénárista, herec a pro většinu veřejnosti „prudič“ Kaštan ze seriálu Ulice. Co sám herec říká o své roli? Za jakých...

Je Jan Rokytka ze Slunečné seladonem i v reálném životě?
21.10.2021

Je Jan Rokytka ze Slunečné seladonem i v reálném životě?

V seriálu Slunečná myslivec Rokytka nenechá žádnou ženskou na pokoji, ale jak je na tom jeho představitel Josef Polášek v reálném životě?

Filmový Kristián miloval jen jedinou ženu: Jaký byl životní příběh Oldřicha Nového?
07.06.2021

Filmový Kristián miloval jen jedinou ženu: Jaký byl životní příběh Oldřicha Nového?

„Zavřete oči, odcházím.“ Z filmového Kristiána se ženám podlamují kolena ještě dnes. Oldřich Nový byl prototypem prvorepublikového gentlemana. Jaký...

Ordinace v růžové zahradě 2 je znovu v plném proudu: Kdo skrývá nečekané tajemství, které znepříjemní život jedné ze stálých postav
19.09.2021

Ordinace v růžové zahradě 2 je znovu v plném proudu: Kdo skrývá nečekané tajemství, které znepříjemní život jedné ze stálých postav

Očekávaný velký návrat Ordinace v růžové zahradě 2 je tady. Její věrní diváci si mohli užít první dva díly na platformě Voyo.cz již 2.9. Představí...

Otevřená kina lákají na pokračování Tichého místa, určitě nebudete litovat
12.07.2021

Otevřená kina lákají na pokračování Tichého místa, určitě nebudete litovat

Pokračování sci-fi thrilleru v hlavní roli s Emily Blunt Vás nenechá klidnými. Chystáte-li si do kina na druhou část Tichého místa, připravte se na...

Top 3 novinky na HBO Go, na které se těšit v první polovině srpna
24.07.2021

Top 3 novinky na HBO Go, na které se těšit v první polovině srpna

Prázdniny se pomalu přehupují přes polovinu, což znamená také příchod srpnových novinek na HBO Go. Pro první dva srpnové týdny postavila společnost...

Blanko, proč to děláš? Současná hlavní aktérka Ulice opět sahá po láhvi
02.06.2021

Blanko, proč to děláš? Současná hlavní aktérka Ulice opět sahá po láhvi

Jedině Blanka a Evžen vědí, jak moc těžké je s tím zpropadeným alkoholem skoncovat. Zatímco Evžen už je z nejhoršího absťáku venku, Blanka svůj boj...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Joaquin Phoenix se vrátí v pokračování Jokera
14.06.2021

Joaquin Phoenix se vrátí v pokračování Jokera

Režisér Todd Phillips i studio Warner Bros. od počátku vylučovali vznik pokračování Jokera. Po nevídaném úspěchu šíleného klauna by to ale bylo...

Najde se někdo, koho Petr Kaštan v Ulici nenaštve?
04.11.2021

Najde se někdo, koho Petr Kaštan v Ulici nenaštve?

Postava Petra Kaštana je někdy k smíchu, jindy k pláči a občas byste ji nejraději praštili. Rozhodně vás však nenechá chladnými. Kdo si jako první...

Diskutujte

Nejnovější diskutované